Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ

Σεπτέμβριος 9, 2023 1:22 μμ A+ / A-

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ

«Έλα κι εσύ στην πιο δυνατή ομάδα»

ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕ ΤΑ 33 ΣΥΝΑΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ

ΜΕ 33 συναπτά χρόνια ιστορίας, ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας – Μοσχάτου – Ταύρου, ξεκινά και αυτή τη σεζόν δυναμικά, με αστείρευτη όρεξη για δουλειά και δημιουργία!.

Οι εγγραφές για όλα τα τμήματα του Συλλόγου έχουν ανοίξει και πραγματοποιούνται μέσα από το www.filkal.gr, καθώς και από τα γραφεία του Συλλόγου στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 17:30 έως 19:30, ενώ το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι: 210-9578388.

Τα τμήματα που λειτουργούν στον ιστορικό αυτό Σύλλογο, είναι τα εξής:

Στίβος.

Τένις (για παιδιά και ενήλικες).

Ρυθμική Γυμναστική.

Ενόργανη Γυμναστική.

Running Team (για ενήλικες).

Παραδοσιακοί χοροί (για παιδιά και ενήλικες).

Γενική Γυμναστική για όλους (Νέο τμήμα!).

Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ,

ενώ διαθέτει και τμήματα Bebe για παιδιά 4 ετών και άνω.

Οι  ιθύνοντες το Σύλλογο προσκαλούν  όλους τους ενδιαφερόμενους συνδημότες μας να γίνουν μέλη, ιδιαιτέρως δε όλα τα παιδιά της πόλης μας, και για το λόγο αυτό απευθύνουν προς τους γονείς, το ακόλουθο χαρακτηριστικό μήνυμα: «Η εγγραφή του παιδιού σας αποτελεί για εμάς μέγιστη τιμή, αλλά και ευθύνη, μιας και μας εμπιστεύεστε ότι πολυτιμότερο έχετε στη ζωή σας.
Με το σκεπτικό αυτό, προσπαθούμε κάθε χρόνο να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας σε όλους τους τομείς, τις υλικοτεχνικές υποδομές, καθώς και το ανθρώπινο δυναμικό του Συλλόγου μας, πετυχαίνοντας έτσι, όλοι μαζί, ακόμα μεγαλύτερους στόχους.
Σας ευχαριστούμε πολύ και σας ευχόμαστε μια αθλητική χρόνια γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες!!!
».

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ Reviewed by on . ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ «Έλα κι εσύ στην πιο δυνατή ομάδα» ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕ ΤΑ 33 ΣΥΝΑΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΜΕ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ «Έλα κι εσύ στην πιο δυνατή ομάδα» ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕ ΤΑ 33 ΣΥΝΑΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΜΕ Rating: 0
scroll to top