Κυριακή , 5 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σεπτέμβριος 13, 2016 4:21 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Αναμενόμενη ήττα & αποκλεισμός…

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ Α.Ο. ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ήττα γνώρισε, το νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου 2016, ο Φοίνικας Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, η αγαπημένη μας «πράσινη» ομάδα φιλοξένησε τον Α.Ο. Μελισσίων, ομάδα που μετέχει στην Β’ Κατηγορία της αρχαιότερης Ένωσης της χώρας και που πέρυσι διεκδίκησε την άνοδο στην Α’ Κατηγορία σχεδόν έως το τέλος.

Η ομάδα του Δημήτρη Τσικριτέα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο περισσότερο ορεξάτη και στο 14ο λεπτό έχασε σπουδαία ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ, όταν το σουτ – φωτοβολίδα του Γιάννη Ανδρεάκενα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει Νικολάου.

Οι «πράσινοι» της πόλης μας – που στον συγκεκριμένο αγώνα αγωνίστηκαν με τις δεύτερες μπλε εμφανίσεις – κατά το πρώτο μισάωρο του αγώνα υπερείχαν αισθητά των αντιπάλων τους και στο 27ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, με τέρμα που σημείωσε ο Ντίνος Χριστοφοράκης.

Ήταν ένα έξοχο τέρμα, το οποίο πανηγυρίστηκε έξαλλα, τόσο από τους παίκτες όσο και από τους πολυπληθείς φίλους της, που παραβρέθηκαν, μετά από πάρα πολύ καιρό, μαζικά στην κερκίδα του γηπέδου της παραλίας των Τζιτζιφιών.

Και ενώ η συνέχεια προοιωνίζονταν καλύτερη, από το χρονικό σημείο εκείνο και έπειτα, η αγαπημένη μας ομάδα δεν είχε την ανάλογη απόδοση.

Η κούραση, καθώς η ομάδα βρίσκεται στο αρχικό στάδιο προετοιμασίας της και ήταν μόλις ο 2ος αγώνας της νέας σεζόν, άρχισε να γίνεται έντονα φανερή, με αποτέλεσμα η σαφώς πιο έμπειρη ομάδα των Μελισσίων να κυριαρχήσει στον χώρο του κέντρου και να αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία της στα καρέ της άμυνα του Φοίνικα.

Και ενώ στο 30ό λεπτό δημιουργήθηκε υποψία φάσης με τον προωθημένο και εκ των διακριθέντων της φιλοξενούμενης ομάδας, Λάβδα, στο 38ο λεπτό και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Μιχάλης Λυμπούσης με δυνατή καρφωτή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα των «πρασίνων», Λουκά Κούτουλα.

 Η υπεροχή των φιλοξενουμένων συνεχίστηκε και στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου και ο πάλι ο Μιχάλης Λυμπούσης σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, δίνοντας την πρωτοπορία στο σκορ για την ομάδα του.

Και στο δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό που είχε διαμορφωθεί από το 30ό λεπτό της συνάντησης και έπειτα, δεν άλλαξε. Οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο κουρασμένοι, οι αλλαγές που επιχείρησε ο πολύπειρος προπονητής τους Δημήτρης Τσικριτέας, δεν απέδωσαν και έτσι, μοιραία, η αγωνιστική υπεροχή των παικτών του Πέτρου Μπόντζου μετουσιώθηκε σε επίτευξη δύο ακόμη τερμάτων, αυτή τη φορά από τον Γιώργο Αποστολόπουλο, ο οποίος ενώ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 63ο λεπτό της συνάντησης στη θέση του Τσουκαλά, κατάφερε, πρώτα στο 75ο λεπτό και έπειτα στο 81ο λεπτό, να πετύχει δύο παλικαρίσια τέρματα και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Στο διάστημα που ήταν μέσα στο παιχνίδι η αγαπημένη μας ομάδα, δηλαδή κατά το πρώτο μισάωρο του αγώνα, οι παίκτες του Δημήτρη Τσικριτέα έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και σίγουρα όταν θα αποκτήσουν και την κατάλληλη εκείνη φυσική κατάσταση, θα καταφέρουν να πετύχουν πορεία ανάλογη με την αντίστοιχη κατά το δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος, όπου ήταν επί  9 συνεχείς αγώνες αήττητοι.

Άριστο και επομένως απαρατήρητο πέρασε το διαιτητικό τρίο των Στάθη Ευθυμίου, Παναγιώτη Γούναρη και Ιορδάνη Απτόσογλου.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δημήτρης Τσικριτέας): Κούτουλας, Ερζουμπουλίδης, Τσαπανίδης, Gelashvili,  Χριστοφοράκης, Δημόπουλος (57’ Μαξακούλης), Χρήστου (46’ Μπαταλίδης), Παπανικολάου, Λουπίδης, Ανδρεάκενας, Καλαϊτζίδης (75’ Ιάκωβος).

Στον πάγκο: Πουλλάς, Kaso, Τσαμποδήμος, Μαστρογιαννόπουλος.

Α.Ο. ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (Πέτρος Μπόντζος): Νικολάου, Κωνσταντάκης, Λάβδας, Πάσσαρης, Στέλλας, Καρβούνης, Τσουκαλάς (63’ Αποστολόπουλος), Φακής Δ. (46’ Πολυδωρόπουλος), Καλημέρης, Φακής Ι., Λυμπούσης.

Στον πάγκο: Κοβός, Τριανταφυλλόπουλος, Thanasi, Παπαχρήστος.

  

  

  

  

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Αναμενόμενη ήττα & αποκλεισμός… ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ Α.Ο. ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ήττα γνώρισε, το νωρίς το από Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Αναμενόμενη ήττα & αποκλεισμός… ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ Α.Ο. ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ήττα γνώρισε, το νωρίς το από Rating: 0
scroll to top