Κυριακή , 5 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σεπτέμβριος 13, 2016 2:33 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Αγιασμός όλων των τμημάτων του

ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

 ΜΕ ΚΑΘΕ επισημότητα πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός όλων των τμημάτων του Φοίνικα Καλλιθέας.

Στην εξέδρα του γηπέδου της παραλίας των Τζιτζιφιών, το μεσημέρι της Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου 2016, όλα ήταν έτοιμα για τον πατροπαράδοτο Αγιασμό. Η Διοίκηση του συλλόγου ήταν σχεδόν σύσσωμη, καθώς έλειπε δικαιολογημένα μόνο η Αντιπρόεδρος Κα Μαίρη Μαυρίδου, οι προπονητές όλων των τμημάτων Υποδομών ήταν παρόντες, η ανδρική ομάδα, μαζί με τον προπονητή της κ. Δημήτρη Τσικριτέα ήταν επίσης παρούσα, όπως και πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές από διάφορα τμήματα Υποδομής του συλλόγου, αλλά, αυτή τη φορά, ήταν παρόντες και πάρα πολλοί υποστηρικτές του παλαιότερου εν ενεργεία ποδοσφαιρικού σωματείου της πόλης μας.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Σισώης Σκάλκος από τον Ιερό Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Καλλιθέας, ο οποίος αφού ευχήθηκε σε όλους τους παριστάμενους υγεία και καλή χρονιά. Στους δε πολυπληθείς ποδοσφαιριστές απ’ όλα τα τμήματα υποδομών αλλά και στο ανδρικό τμήμα, υπενθύμισε το ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιή», προτρέποντάς τους να το εφαρμόζουν.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, αφού πρώτα ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στη συνέχεια και εν συντομία, σε κάποιες καινοτομίες που θα εφαρμόζει από φέτος ο Σύλλογος και που ως στόχο θα έχουν να παρέχεται κάθε δυνατή ιατρική φροντίδα προς όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των ποδοσφαιριστών.

Ευχόμαστε και εμείς με τη σειρά μας στον αγαπημένο μας σύλλογο, καλή χρονιά, με υγεία και με πολλές συλλογικές αλλά και ατομικές διακρίσεις.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Αγιασμός όλων των τμημάτων του ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΜΕ ΚΑΘΕ επισημότητα πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός όλων των τμημά Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Αγιασμός όλων των τμημάτων του ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΜΕ ΚΑΘΕ επισημότητα πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός όλων των τμημά Rating: 0
scroll to top