Κυριακή , 5 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ 14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ 14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σεπτέμβριος 13, 2016 5:34 μμ A+ / A-

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ 14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Καλή Σχολική Χρονιά!!!

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΜΕ ΕΥΛΑΒΕΙΑ αλλά και απόλυτη τάξη, πραγματοποιήθηκε και στο 14ο Γυμνάσιο Καλλιθέας, χθες το πρωί της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου 2016, ο πατροπαράδοτος Αγιασμός, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου 2016 – 2017.

Όλοι, εκπαιδευτικοί, μαθήτριες και μαθητές, αλλά και πολλοί γονείς κυρίως των παιδιών της 1ης Γυμνασίου, είχαν λάβει από νωρίς τις θέσεις τους, οι παλαιότεροι μαθητές και μαθήτριες αντάλλασσαν απόψεις και εμπειρίες από τις διακοπές του καλοκαιριού, ενώ οι αντίστοιχοι της 1ης Γυμνασίου, συνομιλούσαν με  παλαιούς συμμαθητές και συμμαθήτριες από τα όμορα Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας από τα οποία προήλθαν.

Ακριβώς στις 9 το πρωί, όμως, όπως προέβλεπε και το σχετικό πρόγραμμα, επικράτησε απόλυτη σιγή και ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Ευμένιος τέλεσε τον πατροπαράδοτο Αγιασμό, ευλογώντας τόσο τον Διευθυντή και  τους Εκπαιδευτικούς, όσο και τις μαθήτριες και τους μαθητές του Σχολείου.

Ακολούθως, ο Διευθυντής του Γυμνασίου κ. Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, αφού πρώτα ανέγνωσε έναν σύντομο χαιρετισμό του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β’, καλωσόρισε στην οικογένεια του Σχολείου τις μαθήτριες και τους μαθητές της 1ης Γυμνασίου και ευχήθηκε σε όλους καλή σχολική χρονιά.

Σύντομο χαιρετισμό και ευχές απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου μας κ. Γεώργιος Κυριακόπουλος, ο οποίος παρέστη για σύντομο χρονικό διάστημα και ενδιάμεσα προέτρεψε όλους τους μαθητές να προσέχουν το σχολείο και να το αγαπούν σαν το δεύτερο σπίτι τους, ενώ, επίσης σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου κ. Βασίλης Τσότας.

Μετά το πέρας του Αγιασμού, όλοι, μαθήτριες και μαθητές, συνοδεία εκπαιδευτικών, πήγαν για λίγη ώρα στις νέες τάξεις τους και ακολούθως, παρέλαβαν τα βιβλία για το νέο διδακτικό έτος.

Ευχόμαστε και εμείς ολόψυχα, όχι μόνο στο συγκεκριμένο Σχολείο, αλλά και σε όλη τη μαθητιώσα νεολαία της πόλης μας, Καλή Σχολική Χρονιά!!!

  

  

  

  

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ 14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ 14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Καλή Σχολική Χρονιά!!! ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΜΕ ΕΥΛΑΒΕΙΑ αλλά και απόλυτη τάξη, πραγματοποιήθηκε και στο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ 14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Καλή Σχολική Χρονιά!!! ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΜΕ ΕΥΛΑΒΕΙΑ αλλά και απόλυτη τάξη, πραγματοποιήθηκε και στο Rating: 0
scroll to top