Δευτέρα , 6 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΟΙ ΜΩΜΟΓΕΡΟΙ»

ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΟΙ ΜΩΜΟΓΕΡΟΙ»

Σεπτέμβριος 10, 2016 12:00 μμ A+ / A-

ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΟΙ ΜΩΜΟΓΕΡΟΙ»

Ποντιακό Χωριό στην Καλλιθέα

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 10 & 11/09/2016

ΣΤΗΝ αναβίωση των Ποντιακών χωριών προχωρά αυτό το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Σεπτεμβρίου 2016, το Ελληνικό Σωματείο Διάσωσης και Διάδοσης της Πολιτιστικής μας Κληρονομιάς «Οι Μωμόγεροι», μια εκδήλωση η οποία τελείται υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας.

Στο χώρο της Ναυταθλητικής Μαρίνας του Δήμου, στην παραλία Τζιτζιφιών, σήμερα στις 20:30, θα γίνει αναπαράσταση των χωριών όπου ζούσαν και ευημερούσαν οι Πόντιοι στα παράλια της Μαύρης Θάλασσας, πριν από τον ξεριζωμό και την ανταλλαγή πληθυσμών το 1923.

Η όλη εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον Γιάννη Αμαραντίδη, αξέχαστου λυράρη και τραγουδιστή, ενώ αναμένεται να βραβευθούν οι παλαίμαχοι διεθνείς ποδοσφαιριστές Κώστας Νεστορίδης και Τάκης Λουκανίδης, καθώς και ο «θρυλικός» Σαμψών, Ιωάννης Κεσκελίδης.

Η είσοδος για τους ενδιαφερόμενους κοστίζει πέντε (5) ευρώ.

Παρακάτω παρατίθεται η αφίσα της εκδήλωσης, στην οποία αναφέρονται πολλές χρήσιμες πληροφορίες για το τι αναμένεται να πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΟΙ ΜΩΜΟΓΕΡΟΙ» Reviewed by on . ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΟΙ ΜΩΜΟΓΕΡΟΙ» Ποντιακό Χωριό στην Καλλιθέα ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 10 & 11/09/2016 ΣΤΗΝ αναβίωση των Ποντιακών χωριών προχωρά αυτό το Σαββατοκύριακ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΟΙ ΜΩΜΟΓΕΡΟΙ» Ποντιακό Χωριό στην Καλλιθέα ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 10 & 11/09/2016 ΣΤΗΝ αναβίωση των Ποντιακών χωριών προχωρά αυτό το Σαββατοκύριακ Rating: 0
scroll to top