Κυριακή , 5 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σεπτέμβριος 13, 2016 6:03 μμ A+ / A-

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Το κουδούνι χτύπησε, το Σχολείο άρχισε…

ΓΙΑ 2η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. Δ. ΚΑΡΝΑΒΟΣ

ΓΙΑ δεύτερη συνεχόμενη φορά παραβρέθηκε ο Δήμαρχος της Πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος στον Αγιασμό του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας, γεγονός που σίγουρα ικανοποίησε τόσο τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Ιώαννη Κουφόπουλο – ο οποίος μετά από απουσίας ενός έτους επέστρεψε και πάλι στα καθήκοντά του – όσο και τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς, καθώς και τις μαθήτριες και τους μαθητές του Σχολείου, που βλέπουν τη Διοίκηση του Δήμου μας να είναι πάντα παρούσα και πάντα κοντά τους.

Γύρω στις 9 και 20 χθες το πρωί της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου 2016, όλα ήταν έτοιμα. Σύσσωμο το διδακτικό προσωπικό του Σχολείου, με το χαμόγελο στα χείλη, υποδέχονταν γονείς και μαθητές, με τα μεν «πρωτάκια» να είναι εμφανώς αγχωμένα, τα δε μεγαλύτερα παιδιά, να είναι άνετα και να αναζητούν συμμαθήτριες και συμμαθητές, για… ανταλλαγή εμπειριών για το πώς πέρασαν τις καλοκαιρινές διακοπές τους.
Πρώτος ομιλητής ήταν ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Ιωάννης Κουφόπουλος, ο οποίος έδωσε τις σχετικές κατευθυντήριες γραμμές για το πώς θα έπρεπε να τοποθετηθούν οι μαθήτριες και οι μαθητές μαζί με τους δασκάλους τους.

Τον καθιερωμένο Αγιασμό, πραγματοποίησε – για πολλοστή φορά – ο Πατέρας Βασίλειος, από τον κοντινό Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε πράξει το ίδιο και στο όμορο 19ο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας.
Όλοι, μαθήτριες, μαθητές, διδακτικό προσωπικό, προσκεκλημένοι, γονείς και κηδεμόνες, στάθηκαν με ευλάβεια και δέχθηκαν τον Αγιασμό από τον άξιο Ιερέα της Πόλης μας, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλή σχολική χρονιά.

Ακολούθως, τον λόγο έλαβε ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κα Κορίνα Δαμουλιάνου.

Στον Αγιασμό παραβρέθηκε, επίσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αρχηγός της Δημοτικής Παράταξης «Δημοτική Κίνηση Πολιτών Καλλιθέας», κ. Ευάγγελος Παπαδάκης.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή Σχολική Χρονιά σε όλα τα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς τους.

  

  

  

  

  

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Το κουδούνι χτύπησε, το Σχολείο άρχισε… ΓΙΑ 2η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. Δ. ΚΑΡΝΑΒΟΣ ΓΙΑ δεύτερη συνεχό ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Το κουδούνι χτύπησε, το Σχολείο άρχισε… ΓΙΑ 2η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. Δ. ΚΑΡΝΑΒΟΣ ΓΙΑ δεύτερη συνεχό Rating: 0
scroll to top