Δευτέρα , 6 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. & ΤΗΣ Κ.Ν.Ε.

ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. & ΤΗΣ Κ.Ν.Ε.

Ιούλιος 12, 2016 10:29 πμ A+ / A-

ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. & ΤΗΣ Κ.Ν.Ε.

Εκδήλωση – Αφιέρωμα

ΓΙΑ ΤΑ 72 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ – «ΚΑΣΤΡΟ» ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΠΙΖΑΝΙΟΥ 10

ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ Καλλιθέας του Κ.Κ.Ε. και της Κ.Ν.Ε., μαζί με το παράρτημα Καλλιθέας της Π.Ε.Α.Ε.Α. – Δ.Σ.Ε., διοργανώνουν εκδήλωση – αφιέρωμα για τα 72 χρόνια από τη μάχη στο σπιτάκι – «κάστρο» επί της οδού Μπιζανίου 10, εκεί όπου τα ξημερώματα της Δευτέρας 23 Ιουλίου 1944, θυσίασαν τη ζωή τους δέκα (10) ΕΠΟΝίτες  για να προφυλάξουν τον λαό της Καλλιθέας από εκατοντάδες ντόπιους και Γερμανούς φασίστες.

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 και ώρα 19:30, μπροστά από το σπιτάκι – «κάστρο»,  θα μιλήσει η Κα Τούλα Μητσέα, στέλεχος του Κ.Κ.Ε., ενώ θα ακολουθήσει και καλλιτεχνικό αφιέρωμα.

 

ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. & ΤΗΣ Κ.Ν.Ε. Reviewed by on . ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. & ΤΗΣ Κ.Ν.Ε. Εκδήλωση – Αφιέρωμα ΓΙΑ ΤΑ 72 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ - «ΚΑΣΤΡΟ» ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΠΙΖΑΝΙΟΥ 10 ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ Καλ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. & ΤΗΣ Κ.Ν.Ε. Εκδήλωση – Αφιέρωμα ΓΙΑ ΤΑ 72 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ - «ΚΑΣΤΡΟ» ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΠΙΖΑΝΙΟΥ 10 ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ Καλ Rating: 0
scroll to top