Δευτέρα , 6 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» – ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ

«ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» – ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ

Ιούλιος 12, 2016 10:11 πμ A+ / A-

«ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» – ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ

«Πρωταγωνιστής των εξελίξεων το γονεϊκό κίνημα»

ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ME THN Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας, συναντήθηκε η δημοτική παράταξη «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» και συζητήθηκαν όλα τα μεγάλα και μικρά θέματα που απασχολούν το γονεϊκό κίνημα της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της δίωρης συζήτησης, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, τόνισε ότι «σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, το γονεϊκό κίνημα καλείται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, διεκδικώντας από τον Δήμο και την Πολιτεία τις απαραίτητες εκείνες δομές που θα ελαφρύνουν οικονομικά τα νοικοκυριά».

Κι ανέφερε ως παράδειγμα τη σύσταση Κοινωνικού Φροντιστηρίου, που αποτελεί πάγια θέση της παράταξής του αλλά έχει απορριφθεί από τη διοίκηση του Δήμου.

Από την πλευρά της Ένωσης Γονέων συμμετείχαν στη συνάντηση, ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Ντάβαρης, ο Αντιπρόεδρος κ. Κώστας Σαντάς, η Γενική Γραμματέας Κα Αναστασία Παπαθανασίου, η Ειδική Γραμματέας Κα Νατάσσα Σεφαλίδου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ. Λεωνίδας Μύαρης και Αλέξης Παπασωτηρίου,  ενώ από τη Δημοτική Παράταξη «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», εκτός από τον κ. Λάζαρο Λασκαρίδη, τα στελέχη της παράταξης κ.κ. Βούλα Κοσμίδου (αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων), Νάσος Πρέντζας, Ειρήνη Τζιλίνη και Φωτεινή Χαλαστάνη.

«ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» – ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ Reviewed by on . «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» - ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ «Πρωταγωνιστής των εξελίξεων το γονεϊκό κίνημα» ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ME THN Ένωση Γον «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» - ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ «Πρωταγωνιστής των εξελίξεων το γονεϊκό κίνημα» ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ME THN Ένωση Γον Rating: 0
scroll to top