Τετάρτη , 8 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΕΝ. Ε. Ο. Ν. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΝ. Ε. Ο. Ν. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούλιος 4, 2016 12:39 μμ A+ / A-

ΠΑΝΤΑ  ΣΤΟ  ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ  Η  ΕΝ. Ε. Ο. Ν.  ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Καταπληκτική η Καλοκαιρινή Εορτή

ΜΕ ΤΟ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!»

ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ κήπο του Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών, επέλεξαν τα μέλη της ΕΝ.Ε.Ο.Ν.  Καλλιθέας, για να παρουσιάσουν το απόγευμα του περασμένου Σαβ­βά­του 2 Ιουλίου 2016, την καθιερωμένη ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωσή τους, που έχει ήδη καταξιωθεί στη συνείδηση των γυναικών του Δήμου μας και έχει γίνει πια θεσμός. 

Παρά τη μεγάλη ζέστη, εκατοντάδες λαμπερές και αξιαγάπητες κυρίες της Καλλιθέας, έσπευσαν να συμμετάσχουν στη εκδήλωση, δίδοντας με την πα­ρου­σία τους, το δικό τους βροντερό «παρών», στις ευγενείς και ανθρώπι­νες προσπάθειες που καταβάλλονται, προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα δεινά που επέφερε η παρατεταμένη οικονομική κρίση, σε πολλές οικογένειες συμ­πο­λιτών μας.

Η Ένωση Ελληνίδων για την Οικογένεια και τη Νεότητα  (ΕΝ.Ε.Ο.Ν.) έ­χει να παρουσιάσει, ιδιαίτερα τα τελευταία  χρόνια, ένα τεράστιο και αξιοθαύ­μα­στο φιλανθρωπικό έργο, που όμοιο του δύσκολα μπορεί να βρεθεί.

Έτσι, στον κατάμεστο από Καλλιθεάτισσες κήπο του Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών, ήχησε δυνατά το ελπιδοφόρο μήνυμα της ενότητας, της υπευ­θυ­νό­τητας και της αγαθοεργίας.

Η Εκδήλωση ξεκίνησε με την εκ μέρους της Κας Βάσως Μαργαρίτη, Πρόεδρου της ΕΝ.Ε.Ο.Ν. Καλλιθέας και  Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Καλλι­θέ­ας, παρουσίαση των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ως γνωστόν, η κοσμαγάπητη Κα Βάσω Μαργαρίτη είναι η Επικεφαλής της Δημοτικής Πα­ρά­ταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας» και έχει διατελέσει για πολλά χρόνια Αντιδήμαρχος και Αναπληρώτρια Δήμαρχος του Δήμου Καλλιθέας.

Ακολούθως, χαιρετισμό και ευχές απηύθυνε η Πρόεδρος και Ιδρύτρια της  ΕΝ.Ε.Ο.Ν.  Κα Λίτσα Ζούπα, η οποία εξέφρασε το θαυμασμό της, για την μεγάλη  προσέλευση των Μελών και Φίλων  της ΕΝ.Ε.Ο.Ν.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με μουσική και τραγούδια δύο καταπληκτικών καλλιτεχνών, στους οποίους προστέθηκε και ο γνωστός ανά την Καλλιθέα  καλλίφωνος και μελωδικός καθηγητής κ. Σπύρος Μαρίνος.

Η έκπληξη της βραδιάς προέκυψε από ένα μέλος της ΕΝ.Ε.Ο.Ν., από μια καταπληκτικής ομορφιάς ερασιτέχνισσα χορεύτρια, η οποία χόρεψε Ανατολίτικους χορούς, με έναν πραγματικά μαγευτικό τρόπο, που  ξεσήκωσε τον κόσμο.

Από τους άνδρες, συμμετείχαν στην εκδήλωση, o Ιατρός πρ. Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Μαρώσης, o Ναύαρχος ε.α. κ. Χρήστος Αλεξίου, o πρ. Εφοριακός Ελεγκτής κ. Πέτρος Στεφανόπουλος, o Οικονομολόγος κ. Αργύρης Σοφράς, o πρ. Ταχυδρομικός κ. Βλάσης Σκουβαράς, καθώς και oι  κ. κ. Κώστας Κυριαζής και Γιώργος Νεχαλιώτης.

Και του Χρόνου!!!

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Ι. Ράντος.

 

 

 

 

 

ΕΝ. Ε. Ο. Ν. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΠΑΝΤΑ  ΣΤΟ  ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ  Η  ΕΝ. Ε. Ο. Ν.  ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Καταπληκτική η Καλοκαιρινή Εορτή ΜΕ ΤΟ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!» ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ κήπο του Συλλόγου Κωνσταν ΠΑΝΤΑ  ΣΤΟ  ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ  Η  ΕΝ. Ε. Ο. Ν.  ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Καταπληκτική η Καλοκαιρινή Εορτή ΜΕ ΤΟ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!» ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ κήπο του Συλλόγου Κωνσταν Rating: 0
scroll to top