Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Ιούλιος 5, 2016 10:45 πμ A+ / A-

ΑΠΟ ΒΛΑΒΗ ΣΕ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟ Δ.Ε.Η. ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Μπακ άουτ το βράδυ στην Καλλιθέα

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΣΤΑΔΙΑΚΑ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ 02:30 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ

ΣΕ ΒΛΑΒΗ σε υποσταθμό της Δ.Ε.Η., οφείλονταν, τελικά, η χθεσινοβραδινή πολύωρη διακοπή ρεύματος.

Συγκεκριμένα, σε Υποσταθμό της Δ.Ε.Η. επί της οδού Αραπάκη, εκδηλώθηκε μικρής έκτασης φωτιά γύρω στις 10:30 το βράδυ, «βυθίζοντας» στο σκοτάδι πολλές περιοχές των νοτίων προαστίων, μεταξύ των οποίων και την Καλλιθέα.

Το ρεύμα επανήλθε για περίπου 10 λεπτά και ακολούθως διεκόπη οριστικά, έως νωρίς τα ξημερώματα σήμερα και συγκεκριμένα μετά τις 02:30, όπου άρχισε να αποκαθίσταται σταδιακά η ηλεκτροδότηση. Γύρω στις 03:00, είχε αποκατασταθεί πλήρως σε όλες τις περιοχές που «επλήγησαν».

Ενδιάμεσα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε πάμπολλες κλήσεις για απεγκλωβισμούς ατόμων σε ανελκυστήρες, ενώ εκτός λειτουργίας τέθηκαν και πολλά φανάρια στους δρόμους της πόλης μας, προκαλώντας, σε ορισμένα σημεία, κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Να σημειωθεί ότι στον συγκεκριμένο Υποσταθμό έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία χωρίς να χρειαστεί να επέμβει, ενώ συνεργία της Δ.Ε.Η. έπιασαν αμέσως δουλειά, προσπαθώντας, επί μακρό χρονικό διάστημα, να αποκαταστήσουν τη βλάβη που προκλήθηκε.

 

ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Reviewed by on . ΑΠΟ ΒΛΑΒΗ ΣΕ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟ Δ.Ε.Η. ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Μπακ άουτ το βράδυ στην Καλλιθέα ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΣΤΑΔΙΑΚΑ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ 02:30 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΒΛΑΒΗ σε υποσταθμό τ ΑΠΟ ΒΛΑΒΗ ΣΕ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟ Δ.Ε.Η. ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Μπακ άουτ το βράδυ στην Καλλιθέα ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΣΤΑΔΙΑΚΑ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ 02:30 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΒΛΑΒΗ σε υποσταθμό τ Rating: 0
scroll to top