Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούλιος 14, 2016 9:17 πμ A+ / A-

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Νέο Ξεκίνημα

ΔΙΑΔΟΧΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

 ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ του Γυμναστικού Συλλόγου Καλλιθέας, του μεγάλου αυτού Αθλητικού Συλλόγου της Πόλης μας, επισκέφθηκε, τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016, η Επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Καλλιθέας, πρώην Αναπληρώτρια Δήμαρχος  – Αντιδήμαρχος Κα Βάσω Μαργαρίτη.

 Η Κα Βάσω Μαργαρίτη, συνοδευόταν από την Κα Νατάσα Αδαμοπούλου και τον κ. Ανέστη Φωτόπουλο, εκλεγμένους Δημοτικούς  Συμβούλους του Συν­δυασμού της «Όλα γα την Καλλιθέας μας», καθώς και από τους επιλα­χόντες υποψηφίους Συμβούλους κ.κ. Δημήτρη Χαριάδη και Νεκτάριο Βεκρή.

Από την πλευρά του Αθλητικού Συλλόγου, την ομάδα της Δημοτικής Παράταξης υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος κ. Σπύρος Ερμείδης, ο Γενικός Γραμ­ματέας κ. Γεώργιος Θάνος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ. Αντώ­νης Αράδας, Γιώργος Παυλόπουλος και Παναγιώτης Λάρδας.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του ιστορικού Αθλητι­κού Σωμα­τείου και είχε σαν στόχο την πλήρη ενημέρωση για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται τώρα, προκειμένου ο Σύλλογος να πρωταγωνιστήσει ξανά σε τρεις τομείς. Στο ποδόσφαιρο, στην Ενόργανη Γυμναστι­κή και στον Στίβο.

Παρόμοιες ενημερωτικές συναντήσεις  θα συνεχιστούν και με τη Διοίκηση του Δήμου και με όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις, προκειμένου να αντιμετωπιστούν με επιτυχία τα προβλήματα που δυσχεραίνουν την εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου.

 Η ενημερωτική συνάντηση διήρκεσε παραπάνω από δύο ώρες και στο χρονικό αυτό διάστημα, απαντήθηκαν όλα τα σχετικά ερωτήματα που τέθηκαν από την Κα Βάσω Μαργαρίτη και τους συνεργάτες της.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Νέο Ξεκίνημα ΔΙΑΔΟΧΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ του Γυμναστικού Συλλόγου Καλλιθέας, του μεγάλου α ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Νέο Ξεκίνημα ΔΙΑΔΟΧΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ του Γυμναστικού Συλλόγου Καλλιθέας, του μεγάλου α Rating: 0
scroll to top