Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (2)

3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (2)

Ιούνιος 8, 2016 3:57 μμ A+ / A-

3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σημαντικότατες διακρίσεις για μαθητές του

ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙΟΥ, ΑΛΛΑ & ΣΕ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ διακρίσεις σημείωσαν δύο μαθητές του ΣΤ1 τμήματος του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας πρόσφατα.

Συγκεκριμένα, ο μαθητής Γεώργιος Συψής, πήρε μέρος στο Ευρωπαϊκό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού (European children play chess) στο Αννόβερο της Γερμανίας και μέσα από τη συμμετοχή 12 ευρωπαϊκών χωρών, κατέλαβε την τρίτη θέση.

Επίσης, ο μαθητής Γεώργιος Τσαμκόσογλου, κατέλαβε την 1η θέση ανάμεσα στους συμμετέχοντες συμμαθητές του, του 3ου Δημοτικού Σχολείου, αλλά και της Δ’ Περιφέρειας Αθηνών, στο 10ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά», όπου για την επιτυχία του αυτή, βραβεύθηκε από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία.

Αμέτρητα συγχαρητήρια αξίζουν στους δύο μαθητές – κόσμημα, όχι μόνο του συγκεκριμένου Σχολείου, αλλά και της πόλης μας, στους οποίους ευχόμαστε, ολόψυχα, καλή σταδιοδρομία και να πετύχουν ακόμη περισσότερες διακρίσεις.

3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (2) Reviewed by on . 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Σημαντικότατες διακρίσεις για μαθητές του ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙΟΥ, ΑΛΛΑ & ΣΕ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Σημαντικότατες διακρίσεις για μαθητές του ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙΟΥ, ΑΛΛΑ & ΣΕ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤ Rating: 0
scroll to top