Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούνιος 9, 2016 10:51 πμ A+ / A-

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Καταπληκτική Καλοκαιρινή Εορτή

ΚΑΤΕΠΛΗΞΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

 Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ (Δ.Α.Σ.) ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, επεφύλαξε μια ωραία έκπληξη στις εκατοντάδες των Καλλιθεατών που έσπευσαν να παρακολουθήσουν  από κοντά τα επιτεύγματα της χρονιάς που πέρασε, στην Καλοκαιρινή Γιορτή Ρυθμικής, Ενόργανης Γυμναστικής, Τραμπολίνο & Parkour.

Έτσι, το απόγευμα της Δευτέρας 6 Ιουνίου 2016, στο κλειστό γυμναστήριο του Εσπέρου, πραγματοποιήθηκε μια ανεπανάληπτη και καταπληκτική γιορτή, που σκόρπισε χαρά και ικανοποίηση, ιδιαίτερα στους ευτυχείς γονείς, που χειροκροτούσαν,  μαζί με όλους τους άλλους φίλους θεατές, τις  όμορφες  και άξιες θαυμασμού προσπάθειες των Αθλητριών και των Αθλητών.

Δύο ήσαν οι διαπιστώσεις  αυτής της καταπληκτικής γιορτής.

  1. Τα μικρά παιδιά «πετούσαν» κυριολεκτικά στον αέρα, δείχνοντας ότι το μέλλον δικαιωματικά τους ανήκει. Πολλά από αυτά τα παιδιά έχουν ήδη κάνει και θα συνεχίσουν να κάνουν σύντομα υπερήφανους τους Καλλιθεάτες  δημότες και κατοίκους.
  2. Ο μεγάλος αριθμός των αθλητριών και αθλητών του συλλόγου, αποδεικνύει ότι στον σύλλογο γίνεται μια υπέροχη δουλειά από τις Καθηγήτριες Αργυρώ Σολογάνη, Γιώτα Κουλουρά, Μαίρη Εμμανουηλίδου, Φωτεινή Μπέλλου και φυσικά από την πολυβραβευμένη και καταξιωμένη πρωταθλήτρια Ελευθερία Σοφρά.

Το δίωρο πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής, καθώς και αγωνιστικό ατομικό πρόγραμμα ρυθμικής γυμναστικής χωρίς όργανο.

Μετά την ολοκλήρωση της υπέροχης γιορτής έγιναν απονομές στις αθλήτριες και στους αθλητές.

Στην καταπληκτική αυτή εκδήλωση παραβρέθηκαν, η Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως του Δήμου Καλλιθέας, πρ. Αντιδήμαρχος – Αναπληρώτρια Δήμαρχος Κα Βάσω Μαργαρίτη, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος», κ. Κωνσταντίνος Ευθυμίου, η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Καλλιθέας Κα Κορίνα Δαμουλιάνου, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Καλλιθέας κ. Κωνσταντίνος Κόκουλος, ο Αρχηγός της Δημοτικής Παράταξης  «Τώρα Καλλιθέα» κ. Λάζαρος Λασκαρίδης,  ο Έφορος του Δημοτικού Σταδίου κ. Μπάμπης Αμανατίδης, καθώς και μέγα πλήθος κόσμου.

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Ι. Ράντος.

 

  

  

  

  

  

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Καταπληκτική Καλοκαιρινή Εορτή ΚΑΤΕΠΛΗΞΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Καταπληκτική Καλοκαιρινή Εορτή ΚΑΤΕΠΛΗΞΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛ Rating: 0
scroll to top