Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ»

«ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ»

Ιούνιος 7, 2016 2:24 μμ A+ / A-

«ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ»

Πρόταση για δημιουργία Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών

ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ για δημιουργία Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες και στην πόλη μας, όπως λειτουργεί ήδη στον όμορο Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου, έκανε, με σχετική δήλωσή του, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Τώρα Καλλιθέα», κ. Λάζαρος Λασκαρίδης.

Παράλληλα, ο κ. Λασκαρίδης ζήτησε τα παιδιά αυτά, να μπορούν να συμμετέχουν στο καλοκαιρινό Camp που διοργανώνει ο Δήμος μας, καθώς, όπως τονίζει «έχουν ίσα δικαιώματα με όλα τα άλλα παιδιά».

Ολόκληρη η πρόταση – δήλωση του δραστήριου Δημοσιογράφου και Δημοτικού Συμβούλου, έχει ως ακολούθως:

«Η παράταξή μας, έχοντας ως πρώτιστο στόχο τη δημιουργία κοινωνικών δομών στον Δήμο Καλλιθέας, οι οποίες είναι απαραίτητες σε αυτή την ασφυκτική οικονομική συγκυρία, καταθέτει την πρόταση να δημιουργηθεί Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) ΑΜΕΑ στην πόλη μας. Αντίστοιχο ΚΔΑΠ λειτουργεί στο γειτονικό Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου.

Πρόκειται για μια κίνηση που θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη δημιουργική ώθηση σε αυτά τα παιδιά που αξίζουν της προσοχής και της αγάπης όλων μας.

Παράλληλα, επαναφέρουμε την πρόταση που έχουμε καταθέσει από την προηγούμενη καλοκαιρινή περίοδο, για τη συμμετοχή στο camp του Δήμου και ΑΜΕΑ, τα οποία έχουν ίσα δικαιώματα με όλα τα άλλα παιδιά».

Ο κ. Λάζαρος Λασκαρίδης.

«ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ» Reviewed by on . «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ» Πρόταση για δημιουργία Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ για «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ» Πρόταση για δημιουργία Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ για Rating: 0
scroll to top