Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΙΛΛΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΙΛΛΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούνιος 6, 2016 8:43 μμ A+ / A-

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΙΛΛΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μεγάλη η επιτυχία!!!

ΣΤΟ 2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία διεξήχθη το 2ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής του Γ.Σ. «Άμιλλα Καλλιθέας», χθες την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016, στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Έσπερος».

Ο Γυμναστικός Σύλλογος «Άμιλλα Καλλιθέας» συμπλήρωσε ήδη 15 μήνες από τη σύστασή του, δεκαπέντε μήνες απρόσκοπτης προσπάθειας να γίνει πράξη η αρχαία ρήση «Νους υγιής εν σώματι υγιή».

Η Άμιλλα Καλλιθέας, είναι ένας σύλλογος που ξεκίνησε τη λειτουργία του από την απόφαση είκοσι γονέων και των προπονητών Σωτήρη Ροντογιάννη και Ήβα Σπυράτου, να συνεχίσουν να γυμνάζονται τα παιδιά τους κάτω από τη δική τους επίβλεψη.

Στην πορεία των δεκαπέντε μηνών, και κάτω από δύσκολες υλικοτεχνικές υποδομές, ο σύλλογος μεγάλωσε, προστέθηκαν κι άλλα παιδιά και γονείς που τον στηρίζουν (με όποιο τρόπο και μέσο μπορεί ο καθένας),  με στόχο πάντα και πάνω απ’ όλα τη σωστή εκγύμναση των παιδιών, (χάρη στην εμπειρία και τεχνογνωσία των δύο προαναφερόμενων προπονητών), αλλά ταυτόχρονα, στην σωστή χρήση της πειθαρχίας, της ομαδικότητας και της ευγενούς άμιλλας. Σ΄ αυτές τις αρετές γίνονται κοινωνοί τα παιδιά μας, όταν αντιμετωπίζουν τη γυμναστική όχι απλά σαν άσκηση του σώματος και του νου, αλλά και σαν μια μορφή ψυχαγωγίας.

Παρουσιάστηκαν έξι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ προγράμματα από τα παιδιά των τμημάτων ενόργανης γυμναστικής, από τα νήπια έως τα πιο μεγάλα παιδιά, όπως μπορεί να διακρίνει ο καθένας από τις  φωτογραφίες που ακολουθούν.

Την εκδήλωση έκλεισε το επίλεκτο τμήμα του Συλλόγου, που συμμετέχουν κυρίως τα είκοσι παιδιά που χρόνια τώρα εκπροσωπούν το Δήμο Καλλιθέας σε πολλά φεστιβάλ και γυμναστράδες, και ήταν ο πυρήνας σύστασης του συλλόγου, ενώ σήμερα αποτελούν πρότυπο για τα υπόλοιπα παιδιά.  Με το φετινό τους πρόγραμμα με τίτλο «Διάσωση», έχουν ήδη συμμετάσχει στη 17η γιορτή γενικής γυμναστικής του Δήμου Καλλιθέας, καθώς επίσης και στο φεστιβάλ γυμναστικής του Δήμου Ν. Ηρακλείου Αττικής, «Win for life». Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα εκπροσωπήσει το Σύλλογο στο 16ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής Ανατολικής Αττικής Δήμου Λαυρεωτικής στις 17 Ιουνίου 2016, στο Διεθνές Cosmogym festival στο Περιστέρι στις 25 Ιουνίου 2016, και στο Διεθνές Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής «Άννα Πολλάτου» στην Κεφαλονιά, 1 έως 4 Ιουλίου 2016.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, επικεφαλής της παράταξης «Τώρα Καλλιθέα», που στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι η ποιότητα δεν εξαρτάται από επιδοτήσεις και χορηγίες, αλλά από την ικανότητα και τη σωστή δουλειά κι έδωσε πολλά συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά του Συλλόγου στους προπονητές.

Ο κ. Κώστας Κόκουλος, μέλος του Δ.Σ. του Ο.Π.Α.Α. «Γιάννης Γάλλος» του Δήμου Καλλιθέας και πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας, έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά και τόνισε τη σημαντική δουλειά που κάνουν οι προπονητές του Συλλόγου.

Παραβρέθηκαν επίσης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γεώργιος Κουτσογιάννης (Αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας), Θοδωρής Χαριτίδης (μέλος Δ.Σ. Ο.Π.Α.Α. «Γιάννης Γάλλος» και Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Π.Ε.Ν.), Φωτεινή Χαλαστάνη (μέλος Δ.Σ. Ο.Π.Α.Α. «Γιάννης Γάλλος»), από την Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Καλλιθέας, ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Ντάβαρης και ο κ. Κώστας Σαντάς, καθώς και η Κα Ειρήνη Τζιλίνη (μέλος της παράταξης «Τώρα Καλλιθέα – Λάζαρος Λασκαρίδης»).

Να σημειωθεί τέλος, ότι οι προπονήσεις στο Σύλλογο συνεχίζονται κανονικά μέχρι και τον Ιούλιο.

Συγχαρητήρια πολλά, στους άξιους προπονητές, αλλά, κυρίως, στα παιδιά, για το υπερθέαμα που προσέφεραν πλουσιοπάροχα!!!

 

  

  

  

  

  

  

  

  

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΙΛΛΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΙΛΛΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Μεγάλη η επιτυχία!!! ΣΤΟ 2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία διεξήχθη το 2ο Φεστιβάλ Γενικής Γ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΙΛΛΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Μεγάλη η επιτυχία!!! ΣΤΟ 2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία διεξήχθη το 2ο Φεστιβάλ Γενικής Γ Rating: 0
scroll to top