Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούνιος 4, 2016 10:56 μμ A+ / A-

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Κάλεσμα Αγάπης, Προσφοράς και Στήριξης

ΣΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ Ι.Ν. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ Αγάπης, Προσφοράς και Στήριξης, απευθύνει ο κοινός Πρόεδρος των Φοίνικα και Ολυμπιακού Καλλιθέας, με την ευκαιρία διεξαγωγής του 17ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου Σάλας, που συνεχίζεται και οδεύει, σιγά – σιγά, προς το τέλος του.

Ο εκπαιδευτικός και συνάμα αδελφικός μας φίλος κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, συνεχίζοντας για μία ακόμη φορά το πλούσιο κοινωνικό έργο που προσφέρει επί χρόνια τώρα, μέσω επιστολής που μας απέστειλε, καλεί τους πολυπληθείς συμμετέχοντες στο 17ο Τουρνουά που διεξάγεται αυτό το διάστημα στην πόλη μας, να στηρίξουν και να βοηθήσουν στο Θεάρεστο κοινωνικό έργο που έχει αναλάβει ο Ιερός Ναός της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Καλλιθέας, εδώ στην πόλη μας, που μέσω των άξιων Ιερέων του, τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού, Αρχιμανδρίτη π. Ειρηναίο, τον Πρόεδρο του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου, Αρχιμανδρίτη π. Σισώη και τον σεμνό Πατέρα Βασίλειο, καθώς και των πολλών ενοριτών του, που σαν άλλοι Σαμαρείτες, προσφέρουν εθελοντικά μέσω του Κέντρου Ενοριακής Αγάπης «Νέα Βηθλεέμ», αλλά και του Βρεφονηπιακού Σταθμού «Η Κρυσταλλίτσα», – που λειτουργούν αποκλειστικά με μέριμνα και φροντίδα του Ιερού Ναού, σε καθημερινή βάση, φαγητό και βοήθεια σε 320 συνδημότες μας.

Ολόκληρο το μήνυμα – κάλεσμα που απευθύνει προς όλους, ο κ. Σπηλιωτόπουλος, έχει ως ακολούθως:

«Αγαπητοί φίλοι,

    Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζεται η διοργάνωση του 17ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ 2016. Μια διοργάνωση θεσμός, που εδώ και 17 συνεχόμενες χρονιές ο σύλλογός μας διοργανώνει χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τις ομάδες.

Η συμμετοχή 12 ομάδων, με πάνω από 700 αθλητές που συμμετέχουν ενεργά στα τμήματα όλων των κατηγοριών και παράλληλα η ανεπίσημη συμμετοχή με αγώνες των ομάδων που διαθέτουν μικρούς ποδοσφαιριστές στην κατηγορία Babini 2010-2011, δίνει το στίγμα ότι το ποδόσφαιρο στον Δήμο μας έχει δυναμικό παρόν αλλά και ευοίωνο μέλλον.

Η διοργάνωσή μας δεν έχει μόνο αγωνιστικό προσανατολισμό, αλλά έχουμε να επιδείξουμε και κοινωνικό έργο.

Σκοπός μας είναι, σε αυτή την δύσκολη οικονομικά περίοδο της πατρίδας μας να δείξουμε όσοι συμμετέχουμε σε αυτό το Τουρνουά το κοινωνικό μας πρόσωπο και να προσφέρουμε σε κάποιους συνανθρώπους μας κάτι πραγματικά ζωτικής σημασίας.

Στήριξη στους 320 συνδημότες μας που θέλουμε να πιστεύουμε πως προσωρινά δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις σημερινές απαιτήσεις της ζωής.

Το έργο αυτό το έχει αναλάβει ο Ιερός Ναός της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος και όλοι μας πιστεύω θα συνδράμουμε, όσο μπορεί ο καθένας, στην αγνή αυτή προσπάθεια που καταβάλλεται.

Επικοινωνώντας με τον Πατέρα Σισώη για τις ανάγκες, μου έκανε λόγο για τα εξής απαραίτητα είδη:

Λάδι  –  ζάχαρη – γάλα εβαπορέ – κονσέρβες – φασόλια λευκά μέτρια – μακαρόνια Νο 6 – κοφτό μακαρόνι – ντοματοπολτό πηκτό και κοτόπουλα.

Παρακαλούμε πολύ ενημερώστε τα μέλη σας για τον σκοπό μας  και όποιο μέλος του σωματείου σας επιθυμεί να συνεισφέρει στο κάλεσμα που κάνουμε, ας βρει λίγο χρόνο για να ετοιμάσει κάτι για τον σκοπό αυτό, φέρνοντάς το στα γήπεδα όπου θα υπάρχουν υπεύθυνοι από το σύλλογο και από τον Ιερό Ναό.  

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους, την Παρασκευή 10/6 στα γήπεδα του ΗΣΑΠ Ταύρου από τις 17:00 έως τις 22:00, στους Τελικούς στα 5Χ5. Το Σάββατο 11/6 στους Ημιτελικούς 9Χ9 και την Κυριακή 12/6 στο γήπεδο της Παραλίας Τζιτζιφιών από τις 17:00 που θα έχουμε την Τελετή Λήξης του Τουρνουά μας με τους αγώνες όλων των κατηγοριών στον Μικρό και Μεγάλο Τελικό 9Χ9.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Βασίλης Σπηλιωτόπουλος».

Είμαστε πεπεισμένοι, ότι αυτό σε αυτό το κάλεσμα του καθόλα άξιου συμπολίτη μας, που σε καθημερινή βάση και με τον αθόρυβο τρόπο που λειτουργεί και προσφέρει κοινωνικό έργο, δικαιώνει την επιλογή μας να τον αισθανόμαστε ως οικογένειά μας, ως αδελφό μας, θα ανταποκριθούν οι πάντες, όπως, είναι αυτονόητο, ότι θα ανταποκριθούμε, με ιδιαίτερη χαρά μάλιστα, και εμείς. Αξίζει πραγματικά να δώσει κάτι από το υστέρημά του ο καθένας μας, για να προσφέρει λίγες στιγμές χαράς στους συμπολίτες μας.

Συγχαρητήρια πολλά αξίζουν σε όλους. Στους σεμνούς Ιερείς του Ενοριακού μας Ιερού Ναού – καθώς έχουμε την τιμή να μένουμε σε περιοχή όπου ανήκει γεωγραφικά στη συγκεκριμένη Ενορία– στους αφανείς εθελοντές συμπολίτες μας, αλλά και στον Πρόεδρο των δύο αγαπημένων μας ποδοσφαιρικών σωματείων, του Φοίνικα και του Ολυμπιακού Καλλιθέας, κ. Βασίλη Σπηλιωτόπουλο, για το  σπουδαίο και ανεκτίμητης αξίας έργο που προσφέρουν για την ανακούφιση των ασθενέστερων οικονομικά – και όχι μόνο – συνανθρώπων μας.

Τo τηλέφωνο επικοινωνίας με τον Ιερό Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, για όσους ενδιαφέρονται να συνδράμουν περαιτέρω στο έργο του, είναι: 210-9562051 και το e-mail: metamorfosikallitheas@gmail.com

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κάλεσμα Αγάπης, Προσφοράς και Στήριξης ΣΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ Ι.Ν. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΕΣΜΑ Αγάπης, Προσφοράς και Στή Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κάλεσμα Αγάπης, Προσφοράς και Στήριξης ΣΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ Ι.Ν. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΕΣΜΑ Αγάπης, Προσφοράς και Στή Rating: 0
scroll to top