Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ

Ιούνιος 4, 2016 10:42 μμ A+ / A-

ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ

«Μύθοι και παραμύθια»

2ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 28-29 ΜΑΙΟΥ 2016

ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ Σαββατοκύριακο  επεφύλαξαν  τα παιδιά του  Π.Ε.Ν. στους Γονείς, στους Κηδεμόνες  και στους Φίλους του Ιδρύματος,  φέροντας σε ολόκληρη την έκταση του Νηπιοτροφείου, τον παραμυθένιο κόσμο της Κοκκινοσκουφίτσας, του Κοντορεβυθούλη, του Πήτερ Παν, και όλων των άλλων Ηρώων των παραμυθιών.

Νεράιδες, κακές Μάγισσες και δράκοι  ξαναζωντάνεψαν. Ζήτησαν την  ρεβάνς για να αντιμετωπίσουν, άλλη μια φορά,  τους Μεγάλους Ήρωες, τον Ηρακλή και τον Θησέα.

Το αποτέλεσμα ήταν διαγεγραμμένο. Για άλλη μια φορά ηττήθηκαν και αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στον δικό τους σκοτεινό κόσμο, μέχρι την επόμενη φορά, που θα τολμήσουν να επαναλάβουν το οδυνηρό, γι΄ αυτούς,  εγχείρημα.

 Ολόκληρο, όμως, το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Μαΐου  2016, ήταν ημέρα χαράς και ξεφαντώματος για τα παιδιά, τους γονείς και τους φίλους.

Έτσι, το Παραμυθένιο Σαββατοκύριακο  συνεχίστηκε  με κατασκευές, τραγούδια, χορούς, ομαδικά παιχνίδια, ζωγραφιές και παραστάσεις μαριονέτας και καραγκιόζη.

Το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ «Μύθοι και παραμύθια» του Π.Ε.Ν. ήταν μια παράσταση διαρκείας, που σκόρπισε χαρά, γέλιο αλλά και συγκίνηση  σε όλους τους Καλλιθεάτες, που είχαν την τύχη και την ευκαιρία να βρεθούν εκεί και να απολαύσουν μια υπέροχη εκδήλωση.

Όλοι οι παράγοντες της εκδήλωσης (Διοίκηση, Προσωπικό, Παιδαγωγοί, Τεχνικοί  και Παιδιά) είναι άξιοι συγχαρητηρίων για το Θεάρεστο μεγάλο έργο, που επιτελείται στο Π.Ε.Ν. από την περίοδο της αναλήψεως των καθηκόντων του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος  και ιδιαίτερα απ΄ την  Πρόεδρο Κα  Ηρώ Ζερβάκη.

Το πρόγραμμα του 2ου Παιδικού Φεστιβάλ, σχεδίασαν και οργάνωσαν οι παιδαγωγοί του Π.Ε.Ν. και το Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών «Το Σπίτι των Παραμυθιών – Το Μουσείο Αλλιώς».

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Ι. Ράντος.

Αέναη είναι  η φροντίδα για τα Παιδιά του Π.Ε.Ν.

ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ Reviewed by on . ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ «Μύθοι και παραμύθια» 2ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 28-29 ΜΑΙΟΥ 2016 ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ Σαββατοκύριακο  επεφύλαξαν  τα παιδιά του  Π.Ε.Ν. στους Γ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ «Μύθοι και παραμύθια» 2ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 28-29 ΜΑΙΟΥ 2016 ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ Σαββατοκύριακο  επεφύλαξαν  τα παιδιά του  Π.Ε.Ν. στους Γ Rating: 0
scroll to top