Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΑΜΕΣΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ

ΑΜΕΣΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ

Ιούνιος 2, 2016 11:38 πμ A+ / A-

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ

 Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Δήμου μας

 ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΣΕΙΡΑ ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος πραγματοποίησε, τις προηγούμενες ημέρες, κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας, με επικεφαλής τον ίδιο τον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Δημήτριο Κάρναβο.

Οι έλεγχοι έγιναν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Δημοτικής Αστυνομίας, προκειμένου να ελεγχθούν τα καταστήματα που κάνουν κατάληψη κοινόχρηστων χώρων, συγκεκριμένα των πεζοδρομίων, με τραπεζοκαθίσματα.

Οι πρώτοι έλεγχοι έγιναν σε καταστήματα που βρίσκονται κατά μήκος της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως) από την οδό Ματζαγριωτάκη έως την οδό Σκρα, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα (και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους) θα συνεχιστούν σε όλους τους δρόμους της πόλης και τις πλατείες.

Διαπιστώθηκαν οκτώ παραβιάσεις και επιβλήθηκαν τα ανάλογα πρόστιμα.

Ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος δήλωσε σχετικά: «Οι επιχειρήσεις της πόλης προωθούν την τοπική ανάπτυξη και την απασχόληση. Όμως, οφείλουμε δήμος και επιχειρήσεις να σεβόμαστε και τα δικαιώματα των πολιτών. Άλλωστε, μία πόλη οφείλει να έχει τάξη και αισθητική και έναν οργανωμένο δημόσιο χώρο τόσο για μια καλύτερη ποιότητα ζωής όσο και για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας».

Ευχόμαστε πραγματικά, όχι μόνο να συνεχιστούν αυτοί οι έλεγχοι, αλλά να επεκταθούν και σε άλλες εταιρείες, που μέσω αφισών, προβαίνουν, όχι μόνο στην ανέξοδη προβολή τους, αλλά και στη ρύπανση της πόλης, καθώς και στην προσβολή της νοημοσύνης μας, διότι, πολλοί εξ αυτών αναρτούν τις αφίσες τους, με προκλητικότατο μάλιστα τρόπο, ακόμη και πάνω στις πόρτες των Σχολείων.

ΑΜΕΣΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ Reviewed by on . ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ  Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Δήμου μας  ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΕΙΡΑ ελέγχων σε καταστήματα υγε ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ  Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Δήμου μας  ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΕΙΡΑ ελέγχων σε καταστήματα υγε Rating: 0
scroll to top