Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Ιούνιος 2, 2016 8:24 μμ A+ / A-

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ

«Το Ταξίδι της Ζωής μας»

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ  ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

ΜΙΑ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ Συναυλία για τα παιδιά των προσφύγων, διοργά­νωσαν από κοινού, χθες, την εσπέρα της Τετάρτης  1ης Ιουνίου 2016, η Περιφέ­ρεια Αττικής, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής και η Εθνική Λυρική Σκηνή, στο κλειστό Στάδιο TAE KWON DO, στο Παλαιό Φά­ληρο.

Στην πρωτότυπη και πανανθρώπινη  πρωτοβουλία των διοργανωτών, συμ­μετείχαν τρανταχτά ονόματα της Μουσικής, του Τραγουδιού, του Θεάτρου και του Κινηματογράφου, όπως: η Λένα Αλεξίου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Ρίτα Αντωνοπούλου, η Καλλιόπη Βέτα, η Ελένη Δήμου, ο  Άγγελος και ο Στέλιος  Διονυσίου, η Ερωφίλη, o Γιάννης Κ. Ιωάννου, η Αργυρώ Καπαρού, η Κωνσταντίνα, ο Κώστας Λειβαδάς, ο Βασίλης Λέκκας, η Νίνα Λοτσάρη, ο Δημήτρης Μπάσης, η Ελένη Πέτα, ο Θανάσης Πολυκαν­δριώ­της, ο Μπάμπης Τσέρτος, ο Λάκης Χαλκιάς, ο Μάκης Δελαπόρτας, ο Με­μος Μπεγνής, ο Παναγιώτης Πετράκης, ο Πασχάλης Τσαρούχας, η Πα­ιδική Χορωδία  της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, καθώς και η Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής «ΕΜΜΕΤΡΟΝ».

Την Καλλιτεχνική επιμέλεια είχε ο Μανώλης Γεωργοστάθης, ενώ την παρουσίαση του Προγράμματος  έκανε η Βάνα Μπάρμπα.  

Η γνωστοποίηση της εθελοντικής και άνευ αμοιβής συμμετοχής όλων των Καλλιτεχνών, απέσπασε τα ένθερμα χειροκροτήματα των θεατών, ενώ οι Καλ­λι­τέχνες, με τη σειρά τους, χειροκροτούσαν τους φιλάνθρωπους, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έσπευσαν, από κάθε γωνιά της νότιας Αθήνας, με τις τσάντες στα χέρια, για να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά των προσφύγων.

Αξιοσημείωτη, όμως, ήταν και η προσφορά των εθελοντών, που με το χαμό­γελο στα χείλη, παραλάμβαναν τις σακούλες, έκαναν άμεσο διαχωρισμό προϊόντων και ακολούθως  τα συσκεύαζαν σε ειδικά χαρτοκιβώτια.

Στον τομέα αυτόν, υπό την καθοδήγηση της αεικίνητης και ακούραστης Αντι­δη­μάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Κας Αννας Γιαννακού – Πάσχου διακρίθηκε ιδιαίτερα η  Καλλιθεάτικη ομάδα των Εθελοντών, η οποία απέσπασε εγκώ­μια.

Παρόντες στην Συναυλία ήσαν: Η Περιφερειάρχης Κα Ρένα Δούρου, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Καπάταης, ο πρ. Υπουργός κ. Γιάννης  Ιωαν­νίδης, οι Δήμαρχοι Καλλιθέας και Παλαιού Φαλή­ρου κ.κ. Δημήτρης Κάρναβος και Διονύσης  Χατζηδάκης, ο κ. Αλέξανδρος  Λυκουρέζος, ο κ. Λεωνίδας Μύαρης κ.α.

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Ι. Ράντος.

 

 

 

 

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ Reviewed by on . Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ «Το Ταξίδι της Ζωής μας» ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ  ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΜΙΑ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ Συναυλία για τα παιδιά των προσφύγω Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ «Το Ταξίδι της Ζωής μας» ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ  ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΜΙΑ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ Συναυλία για τα παιδιά των προσφύγω Rating: 0
scroll to top