Κυριακή , 5 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μάιος 16, 2016 9:37 πμ A+ / A-

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ξεκινά το 17ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Σάλας 2016

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ, ΣΠΥΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ

ΜΕ τη συμμετοχή 12 σωματείων (Ολυμπιακού Καλλιθέας, Φοίνικα Καλλιθέας, Ολυμπιακός Σχολή Ταύρου, Πρωταθλητή Καλλιθέας, Ακαδημία Δήμου Καλλιθέας (Ταύρου), Ακαδημία Δήμου Καλλιθέας (Φορνέζη), Μίλωνα, Κοψαχείλας, Παντζιτζιφιακού, Μιθριδάτη, Πετραλώνων και Πολυκράτη), ξεκινά σήμερα το απόγευμα της Δευτέρας 16 Μαΐου 2016, το 17ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Σάλας 2016.

Διοργανωτής, όπως κάθε χρόνο, είναι ο Ολυμπιακός Καλλιθέας, σε συνεργασία πάντα με τον Οργανισμό Παιδικής Αγωγής & Άθλησης « Γιάννης Γάλλος» του Δήμου μας και φέτος, το Τουρνουά αυτό είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αείμνηστου παράγοντα του Φοίνικα Καλλιθέας, Σπύρου Νικολαΐδη.

Στο Τουρνουά θα συμμετάσχουν ποδοσφαιριστές των κάτωθι κατηγοριών, Prejunior, Junior, Παμπαίδων, Παίδων και Ανδρών και όπως φαίνεται και στο πινακάκι που ακολουθεί, ανάλογα με το χρώμα, θα είναι και ο αντίστοιχος όμιλος στον οποίο θα συμμετάσχουν οι ομάδες.

Σήμερα, λοιπόν, στις 19:00, στα γηπεδάκια 5Χ5 στον σταθμό Η.Σ.Α.Π. Ταύρου, το Τουρνουά ξεκινά, με τους Ολυμπιακό Καλλιθέας 1 και Πετράλωνα, κατηγορία Prejunior, να βρίσκονται στη σέντρα. Το Τουρνουά θα διαρκέσει έως τις 12 Ιουνίου 2016 και αναμένεται να προσφέρει πλούσιες συγκινήσεις, όχι μόνο στους συμμετάσχοντες, αλλά και σε όσους τυχερούς θα το παρακολουθήσουν.

Η εφημερίδα μας θα είναι παρούσα, για άλλη μια χρονιά, και θα καταγράφει αποτελέσματα και αγώνες από το Τουρνουά, με αντίστοιχο πλούσιο φωτορεπορτάζ.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Καλλιθέας και διοργανωτής του 17ου Τουρνουά, κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, ευχαριστεί ιδιαίτερα τις 12 συμμετάσχουσες ομάδες.

Ακολουθεί, σε φωτογραφίες, το αναλυτικό πρόγραμμα του Τουρνουά, πρόγραμμα, που λόγω της πληθώρας των αγώνων, μπορεί και να αλλάζει λίγο ως προς τις ώρες και τα γήπεδα διεξαγωγής του.

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ξεκινά το 17ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Σάλας 2016 ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ, ΣΠΥΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΜΕ τη συμμετοχή 12 σωμα Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ξεκινά το 17ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Σάλας 2016 ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ, ΣΠΥΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΜΕ τη συμμετοχή 12 σωμα Rating: 0
scroll to top