Τρίτη , 30 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μάιος 14, 2016 1:58 πμ A+ / A-

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Και δεύτερη διανομή τροφίμων

ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΕΝ.Ε.Ο.Ν. Καλλιθέας και  επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με τη Δημοτική Παράταξη «Όλα για την Καλλιθέα μας», Κα Βάσω Μαργαρίτη, μαζί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τις εθελόντριες της Ένωσης, συνεχίζοντας με συνέπεια και αγάπη το έργο που ξεκίνησε πριν 15 χρόνια, προχθές Πέμπτη 12 Μαΐου 2016, στα γραφεία της ΕΝ.Ε.Ο.Ν  Καλλιθέας, πραγματοποίησε – και με την ενίσχυση του Δήμου Καλλιθέας – τη δεύτερη διανομή τροφίμων.

Η διανομή έγινε σε γυναίκες μονογονεϊκών και πολύτεκνων οικογενειών της Καλλιθέας, που έχουν προβλήματα οικονομικά και υγείας, όπως είχε ήδη ανακοινωθεί στις 17 Απριλίου 2016.

 

 

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Και δεύτερη διανομή τροφίμων ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ Η ΠΡΟ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Και δεύτερη διανομή τροφίμων ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ Η ΠΡΟ Rating: 0
scroll to top