Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΥΜΗΤΤΟΥ ΧΑΡΑΥΓΗΣ: 0-0

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΥΜΗΤΤΟΥ ΧΑΡΑΥΓΗΣ: 0-0

Απρίλιος 18, 2016 4:02 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΥΜΗΤΤΟΥ ΧΑΡΑΥΓΗΣ: 0-0

«Λευκή» ισοπαλία!…

ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

 Vs

ΛΕΥΚΗ ισοπαλία, παραχώρησε, το μεσημέρι της Κυριακής 17 Απριλίου 2016, ο αγαπημένος μας Φοίνικας Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αθηνών, οι «πράσινοι» του Δημήτρη Τσικριτέα, αντιμετώπισαν, στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της περιόδου, τον Υμηττό, στον οποίο παραχώρησαν «λευκή» ισοπαλία.

Ο αγώνας, παρότι διεξήχθη σε ιδιαίτερα δύσκολες καιρικές συνθήκες, καθώς χθες το μεσημέρι το γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών «έβραζε» από τη ζέστη, είχε συγκινήσεις με αρκετές χαμένες ευκαιρίες από τις δύο ομάδες, αλλά δεν είχε σκορ.

Οι γηπεδούχοι, παρά τις πάμπολλες, για άλλη μία φορά, απουσίες, μπήκαν περισσότερο ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο, πίεσαν τους αντιπάλους τους και δημιούργησαν ορισμένες αρκετά καλές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Δυστυχώς για τους ίδιους, είτε οι αντίπαλοι αμυντικοί, είτε η υπερβολική ζέστη που επικράτησε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν τους επέτρεψαν να φτάσουν στην επίτευξη ενός τουλάχιστον τέρματος.

Μάλιστα, στο 40ό λεπτό της συνάντησης, παραλίγο να πληρώσουν την επιθετική δυστοκία τους, καθώς ο διαιτητής της συνάντησης κ. Μουρουνάκης, αρνήθηκε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του Υμηττού, σε κράτημα, μέσα στην μεγάλη περιοχή, παίκτη των φιλοξενουμένων από αμυντικό του Φοίνικα.

Και στο δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό δεν άλλαξε. Οι γηπεδούχοι είχαν φλύαρη υπεροχή και στις δύο τρανταχτές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, πρώτα ο Ανδρεάκενας (με δυνατό κοντινό σουτ)  και έπειτα ο Gelashvili (με απευθείας εκτέλεση κόρνερ), σημάδεψαν τα δοκάρια του αντίπαλου τερματοφύλακα Στατέρα.

Προς το τέλος, οι φιλοξενούμενοι παίκτες του Ε. Καλαντζή, παραλίγο να «κλέψουν» το τρίποντο, καθώς σε δυνατό σουτ παίκτη τους, ο τερματοφύλακας των «πράσινων» της πόλης μας, Λουκάς Κούτουλας, απέκρουσε ασθενώς, με αποτέλεσμα η μπάλα να κυλίσει αρκετά μέσα στην μικρή περιοχή της ομάδας, μέχρι να την διώξουν οι Καλλιθεάτες αμυντικοί. Ευτυχώς, επομένως, που  κανένας επιθετικός του Υμηττού δεν ήταν κοντά, ώστε να χριστεί σκόρερ…

Στα αξιοσημείωτα γεγονότα του αγώνα, ήταν, αφενός μεν η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο του αναπληρωματικού τερματοφύλακα του Φοίνικα, Βαγγέλη Βόντα, στη θέση του Λουκά Κούτουλα και η επανεμφάνιση, μετά από πάρα πολύ καιρό απουσίας, λόγω τραυματισμού, του Κώστα Χριστοφοράκη, στον τελευταίο του εντός έδρας αγώνα με τα χρώματα της αγαπημένης μας ομάδας.

Από τους «πράσινους» της πόλης μας, όλοι προσπάθησαν, αν και η αφόρητη ζέστη λειτούργησε ως ανασταλτικός παράγοντας, αλλά αυτός που διακρίθηκε ιδιαίτερα, για άλλη μια φορά, ήταν ο Γιώργος Αϊβαλιωτάκης, ο οποίος «κατάπιε» αμέτρητα χιλιόμετρα. Καλοί ήταν και οι Λεωνιδας Λουπίδης και Γιάννης Ανδρεάκενας, αν και ιδιαίτερα άστοχοι…

Το διαιτητικό τρίο των Μουρουνάκη, Γαλάνη και Ζύγα, μάλλον επηρεάστηκε από την αφόρητη ζέστη, καθώς υπέπεσε σε πληθώρα λανθασμένων αποφάσεων, με κυριότερη αυτή του μη καταλογισμού πέναλτι υπέρ του Υμηττού, γεγονός που προκάλεσε εκνευρισμό, όχι μόνο στους παίκτες και των δύο ομάδων, αλλά και στους λίγους φίλους του αθηναϊκού ποδοσφαίρου και των δύο σωματείων, που βρέθηκαν, το μεσημέρι της Κυριακής, στην εξέδρα του γηπέδου της παραλίας των Τζιτζιφιών.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δ. Τσικριτέας): Κούτουλας (87’ Βόντας), Μαξακούλης, Ιάκωβος, Gelashvili, Τσαπανίδης, Κοντάκος (65’ Χριστοφοράκος), Αϊβαλιωτάκης, Μαρκατζίνος (46’ Γραμματικόπουλος), Λουπίδης, Ανδρεάκενας, Καλαϊτζίδης.

Στον πάγκο: Kaso.

Α.Ο. ΥΜΗΤΤΟΥ ΧΑΡΑΥΓΗΣ (Ε. Καλαντζής): Στατέρας, Βασιλείου, Λιάκος (46’ Σουλιώτης), Τσάκαλος Π. (46’ Μπαρμπαλιάς), Λουλάκης, Βενέτης, Νομικός, Διαμαντόπουλος, Μόσχος, Κύλογλου, Φλώρος (63’ Τσάκαλος Μ.).

Στον πάγκο: Λιάπας, Σερέτης, Κοθρούλας.

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

 

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΥΜΗΤΤΟΥ ΧΑΡΑΥΓΗΣ: 0-0 Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΥΜΗΤΤΟΥ ΧΑΡΑΥΓΗΣ: 0-0 «Λευκή» ισοπαλία!... ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Vs ΛΕΥΚΗ ισοπαλία, παραχώρησε, το μεσημέρι Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΥΜΗΤΤΟΥ ΧΑΡΑΥΓΗΣ: 0-0 «Λευκή» ισοπαλία!... ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Vs ΛΕΥΚΗ ισοπαλία, παραχώρησε, το μεσημέρι Rating: 0
scroll to top