Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » 8ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

8ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Απρίλιος 19, 2016 1:57 πμ A+ / A-

8ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ολοκληρώθηκε με Βραβεύσεις

ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ και το φετινό, 8ο στη σειρά, Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου μας, ένα Φεστιβάλ, που ξεκίνησε στις 8 Δεκεμβρίου 2015, όταν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε το Μαθητικό Δημοτικό Συμβούλιο των Δημοτικών, με συμμετέχοντες Συμβούλους, μαθήτριες και μαθητές από όλα τα Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας.

Τέσσερις και πλέον μήνες αργότερα, χθες το απόγευμα της Δευτέρας 18 Απριλίου 2016,στο Δημοτικό μας Θέατρο, έπεσε η αυλαία, καθώς πραγματοποιήθηκε εκδήλωση αφιερωμένη στα Σχολεία και στους Εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στις δράσεις του Φεστιβάλ.

Εκεί, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κ. Γιώργος Κυριακόπουλος, στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε προς τους παρευρισκομένους, αφού πρώτα αναφέρθηκε στην αξία της Ειρήνης, που ήταν και το φετινό θέμα του Φεστιβάλ, ευχαρίστησε θερμά, τόσο τους εκπαιδευτικούς που βοήθησαν στην τέλεσή του, όσο και τις εθελόντριες, που εργάστηκαν αφιλοκερδώς και επί μακρό χρονικό διάστημα, για την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση, που είναι οι κυρίες Δ. Αϊβαλιώτη, Θ. Γεωργίου, Σ. Γεωργίου, Χ. Ζαρωτιάδου, Κ. Κίτσου και Ε. Χαζηκυριάκου.

Αμέσως μετά, σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν, τόσο ο Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων κ. Παναγιώτης Ντάβαρης, όσο και ο Σχολικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Ράπτης.

Πριν την έναρξη της διαδικασίας των βραβεύσεων, ένα μικρό μέλος της κοινωνίας μας, ανέγνωσε, με τη βοήθεια και του Αντιδημάρχου κ. Γιώργου Κυριακόπουλου, το θέμα του επόμενου Μαθητικού Φεστιβάλ, που θα αφορά τον Κινηματογράφο.

Στις βραβεύσεις που ακολούθησαν, εκτός των προαναφερόμενων εθελοντριών, αναμνηστικά δώρα παρέλαβαν, εκπρόσωποι από την εταιρεία Ορχηστρικής Τέχνης «Βάκχαι» και από τον Ελληνικό σύλλογο παραδοσιακών χορών «Ηγέροχος», οι εκπαιδευτικοί όλων, σχεδόν των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που συμμετείχαν, καθώς και μαθήτριες και μαθητές που προσέφεραν τα μέγιστα, για την καθόλα άψογη διεξαγωγή του Φεστιβάλ που, πλέον, ολοκληρώθηκε και αποτελεί γλυκιά ανάμνηση για όσους συμμετείχαν και για όσους το παρακολούθησαν.

 Στην χθεσινή εκδήλωση, εκτός του Αντιδημάρχου κ. Γιώργου Κυριακόπουλου και του συνόλου, σχεδόν, των διευθυντών και των εκπαιδευτικών των σχολείων της πόλης μας, παραβρέθηκαν ακόμη, η Δημοτική Σύμβουλος Κα Κορίνα Δαμουλιάνου, η οποία είναι και Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κώστας Κόκουλος και Γιώργος Κουτσογιάννης, Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος, αντίστοιχα, της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αρχηγός της Παράταξης «Η Καλλιθέα Μπροστά», κ. Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, καθώς και ο πρώην Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασίλης Ηλιάκης.

Στην προχθεσινή, τώρα, ημέρα, που ήταν στην ουσία και η τελευταία του Φεστιβάλ, στις 7 το απόγευμα, στο Θέατρο των 1ου Γυμνασίου & 1ου Λυκείου της πόλης μας, στον χώρο του πρώην εργοστασίου «ΙΖΟΛΑ» και παρουσία του Δημάρχου Καλλιθέας κ. Δημήτρη Κάρναβου, μαθήτριες και μαθητές από τα 3ο και 15ο Δημοτικό Σχολείο, το 1ο Γυμνάσιο, αλλά και από τα 1ο, 2ο, 5ο και 6ο Λύκειο της πόλης μας, με καταπληκτικά χορευτικά και μουσικά δρώμενα, «έκλεισαν» την ιδιαιτέρως επιτυχημένη διοργάνωση του 8ου Μαθητικού Φεστιβάλ.

Ευχόμαστε ολόψυχα, και του Χρόνου, με περισσότερες συμμετοχές και περισσότερα δρώμενα.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ, τόσο από τη χθεσινή ημέρα, όσο και από την προχθεσινή.

 

 

 

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

8ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . 8ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ολοκληρώθηκε με Βραβεύσεις ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ και το φετινό, 8ο στη σειρ 8ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ολοκληρώθηκε με Βραβεύσεις ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ και το φετινό, 8ο στη σειρ Rating: 0
scroll to top