Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » BEAT THE STREET

BEAT THE STREET

Φεβρουάριος 8, 2016 7:52 μμ A+ / A-

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

 Beat the Street

 ΠΡΩΤΕΥΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Ο ΔΗΜΟΣ Καλλιθέας συμμετέχει στο πρόγραμμα του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, Beat the Street το οποίο ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο και ολοκληρώνεται τον προσεχή Μάρτιο και έχει ως στόχο την ενθάρρυνση των κατοίκων της πόλης μας να αφήσουν τα μηχανοκίνητα οχήματα και να επιλέξουν ως μέσο μετακίνησης για τη δουλειά, το σχολείο ή τη βόλτα, το περπάτημα και την ποδηλασία.

Κίνητρο για την ένταξη των κατοίκων στο πρόγραμμα, είναι η συλλογή πόντων που οδηγούν σε έπαθλο και οι οποίοι συλλέγονται με ειδική κάρτα, την οποία προμηθεύονται οι ενδιαφερόμενοι από επιλεγμένα σημεία του δήμου ή από τα συμμετέχοντα σχολεία (για τους μαθητές και τους γονείς).

Οι πόντοι συλλέγονται από ειδικούς υποδοχείς καρτών, που έχουν τοποθετηθεί σε φανοστάτες, σε επιλεγμένα σημεία του Δήμου μας.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία του προγράμματος που ανακοινώθηκαν από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο:

  • Συνολικά διανεμήθηκαν 13.860 κάρτες σε σχολεία και 4.000 κάρτες σε διάφορες άλλες δομές του Δήμου.
  • Χτυπώντας τις κάρτες τους οι εθελοντές συνέλεξαν 3.302.040 πόντους, δηλαδή διένυσαν 165.102 χιλιόμετρα.
  • Τα σχολεία της πόλης μας, ήταν πρώτα στην κατάταξη μεταξύ των σχολείων όλων των Δήμων και κέρδισαν συνολικά 2400 ευρώ σε δωροεπιταγές για αθλητικό εξοπλισμό.
  • Επίσης, τα 19 από τα 24 ατομικά δώρα που κληρώθηκαν ή δόθηκαν στους εθελοντές που συγκέντρωσαν τους περισσότερους πόντους διανύοντας τα περισσότερα χιλιόμετρα, τα κέρδισαν μαθητές ή δημότες της πόλης μας.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν ακόμη οι Δήμοι Αμαρουσίου και Ηρακλείου Αττικής.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα: https://athens.beatthestreet.me.

Μηχάνημα συλλογής πόντων.

BEAT THE STREET Reviewed by on . ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ  Beat the Street  ΠΡΩΤΕΥΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ Ο ΔΗΜΟΣ Καλλιθέας συμμετέχει στο πρόγραμμα τ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ  Beat the Street  ΠΡΩΤΕΥΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ Ο ΔΗΜΟΣ Καλλιθέας συμμετέχει στο πρόγραμμα τ Rating: 0
scroll to top