Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»

Φεβρουάριος 8, 2016 7:29 μμ A+ / A-

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»

Αποθέωσαν τον Πρόεδρο Πάνο Καμμένο

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

ΜΕ την ευκαιρία της κοπής της πατροπαράδοτης Βασιλόπιτας, εκατοντάδες Καλλιθεατών, έσπευσαν την εσπέρα του Σαββάτου 6 Φεβρουαρίου 2016, στο κοσμικό κέντρο «Μπάρμπα Δήμος», για να δουν από κοντά και να αγκαλιάσουν τον Αρχηγό του Κόμματος των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» και Υπουργό Εθνικής Αμύνης, κ. Πάνο Καμμένο.

Το γεγονός ότι την ίδια ακριβώς στιγμή ο Πρόεδρος επέστρεφε αεροπορικώς από το Άμστερνταμ της Ολλανδίας, δεν επηρέασε   κανένα. Όλοι παρέμειναν στη θέση τους! Και αυτοί, οι τυχεροί που είχαν εξασφαλίσει κάθισμα, στην μεγάλη αίθουσα και αυτοί, οι ηρωικοί, που παραλίγο να κλείσουν τη Λεωφόρο Δαβάκη, με την πολυπληθή παρουσία τους.

Όλοι υπομονετικά και αγόγγυστα, και για τέσσερις ολόκληρες ώρες, περίμεναν την άφιξή του Προέδρου.

Η νέα Συντονιστική Επιτροπή Καλλιθέας των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων», που διοργάνωσε την εκδήλωση – και που καταγράφει ήδη τη δική της Ιστορία – είχε μεριμνήσει για όλα. Θερμή υποδοχή, χαμόγελα, αγκαλιές, αλλά και άφθονα και πλούσια εδέσματα, καλό κρασί και ζωντανή μουσική, μετέτρεψαν την τελετή της Κοπής της Βασιλόπιτας, σε ένα ανεπανάληπτο κοσμικό γεγονός.

Ο Πρόεδρος είχε υποσχεθεί ότι θα παραβρίσκονταν στην εκδήλωση και τήρησε τον λόγο του.

Η εμφάνισή του ξεσήκωσε τον κόσμο, που ξέσπασε σε ενθουσιώδεις ζητωκραυγές και παρατεταμένα χειροκροτήματα.

Στη σύντομη ομιλία του, δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η παρουσία στην Κυβέρνηση του Κόμματος των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων», αποτελεί εγγύηση για την προάσπιση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων του ελληνικού λαού.

Στην κοπή της πίτας, ο Πρόεδρος κ. Πάνος Καμμένος, αφού αναφέρθηκε στους πολύχρονους δεσμούς φιλίας που τον συνδέουν με τον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Δημήτρη Κάρναβο, τον κάλεσε κοντά του, για να κόψει εκείνος το κομμάτι των Καλλιθεατών, των κοινών και πιστών φίλων, με τους οποίους μεγάλωσαν και αντρώθηκαν μαζί.

Ανταποδίδοντας, ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κάρναβος τόνισε ιδιαίτερα, ότι παρά τις διαφορετικές πολιτικές τοποθετήσεις, ο στόχος του καθημερινού αγώνα είναι, όχι μόνο κοινός, αλλά ένας και μοναδικός και αποβλέπει στη διασφάλιση καλύτερων συνθηκών διαβίωσης για όλους τους Δημότες της Καλλιθέας, για όλους τους Έλληνες.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμούς, ο Βουλευτής των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων», κ. Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο Γραμματέας κ. Γιάννης Μοίρας, καθώς και ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Καλλιθέας, κ. Στέλιος Κότσος.

Παραβρέθηκαν επίσης, ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου κ. Δημήτρης Νικολάου, ο Διευθυντής Οικονομικού κ. Κώστας Σηψής, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου μας κ.κ. Εμμανουήλ Κωστάκης και Χριστόφορος Σοφιανίδης. Η Αρχηγός της Δημοτικής Παράταξης « Όλα για την Καλλιθέα μας», Κα Βάσω Μαργαρίτη, ο Αρχηγός της Δημοτικής Παράταξης «Κίνηση Πολιτών Καλλιθέας», κ. Ευάγγελος Παπαδάκης, ο Αρχηγός της Δημοτικής Παράταξης «Τώρα Καλλιθέα», κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ανέστης Φωτόπουλος, Νατάσα Αδαμοπούλου και Παναγιώτης Γαλανόπουλος, καθώς και μέγα πλήθος κόσμου.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής Καλλιθέας των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων», Κα Αθηνά Σαραντάκη.

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν τα Καταστήματα της Εταιρείας Κρεάτων «Αγνό» της Οικογενείας Κολομβόκη, μερικά από τα μέλη της οποίας, ο Βασίλειος, ο Ηλίας και ο Γρηγόρης, τίμησαν με την παρουσία τους την κοπή της Πίτας των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων».

Τα τραγούδια και τη μουσική επιμελήθηκε ο γνωστός Καλλιθεάτης κ. Νίκος Κυτίδης.

Στο διασκεδαστικό μέρος συμμετείχε επίσης και η γνωστή τραγουδίστρια Κα Κατερίνα Ευαγγελάτου.

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Κώστας Ράντος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» Reviewed by on . ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» Αποθέωσαν τον Πρόεδρο Πάνο Καμμένο ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΜΕ την ευκαιρία της κ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» Αποθέωσαν τον Πρόεδρο Πάνο Καμμένο ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΜΕ την ευκαιρία της κ Rating: 0
scroll to top