Τετάρτη , 1 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ

ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ

Φεβρουάριος 3, 2016 2:29 μμ A+ / A-

ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ

“Τμήματα Κολύμβησης και Πόλο στο Κολυμβητήριο Καλλιθέας”

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΝΙΚΑ & ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΣΤΗΝ ανάγκη να λειτουργήσουν στην Καλλιθέα, τμήματα πόλο και κολύμβησης αφού είναι παραθαλάσσιος Δήμος, «όσο κι αυτό ορισμένοι θέλουν να μην το θυμούνται», όπως τόνισε χαρακτηριστικά, στάθηκε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, χαιρετίζοντας την εκδήλωση για την κοπή της πίτας των Φοίνικα και Ολυμπιακού Καλλιθέας, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής 31 Ιανουαρίου 2016.

Χαιρέτησε το γεγονός ότι ο Ιδρυτής και Πρόεδρος του Ολυμπιακού Καλλιθέας κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος έχει συμπεριλάβει το τμήμα πόλο στο καταστατικό του συλλόγου και τόνισε ότι θα φέρει εκ νέου το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε, αν δεν αναλάβει ο Δήμος τη σχετική πρωτοβουλία με ίδρυση τμημάτων, το Κολυμβητήριο της πόλης να δοθεί, για ορισμένες ώρες, στον Ολυμπιακό Καλλιθέας γι’ αυτή τη χρήση.

Συγχρόνως, ο κ. Λάζαρος Λασκαρίδης ζήτησε από τη διοίκηση του Φοίνικα Καλλιθέας, ως το παλαιότερο εν ενεργεια ποδοσφαιρικό σωματείο της πόλης ν’ αναλάβει πρωτοβουλία για συνάντηση και με τους άλλους συλλόγους, ώστε τα γήπεδα της πόλης, με «ανταλλαγή» φιλάθλων, να έχουν περισσότερους φιλάθλους στις εξέδρες τους.

Τέλος, ευχόμενος «Καλή Χρονιά», είπε ότι το μέλλον τόσο του Φοίνικα Καλλιθέας όσο και του Ολυμπιακού Καλλιθέας θα είναι λαμπρό, «αφού ο Φοίνικας ιστορικά αναγεννάται από την τέφρα του ενώ ο Ολυμπιακός είναι από τη φύση του Θρύλος».

ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ Reviewed by on . ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ "Τμήματα Κολύμβησης και Πόλο στο Κολυμβητήριο Καλλιθέας" ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΝΙΚΑ & ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΤΗΝ αν ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ "Τμήματα Κολύμβησης και Πόλο στο Κολυμβητήριο Καλλιθέας" ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΝΙΚΑ & ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΤΗΝ αν Rating: 0
scroll to top