Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » Ι.Ν. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ι.Ν. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Φεβρουάριος 3, 2016 3:30 μμ A+ / A-

Ι.Ν. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

 «Κρυσταλίτσα»

 ΝΕΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ

ΜΕ ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο φυλλάδιο, που μοιράστηκε σήμερα το πρωί της Τετάρτης 3 Φεβρουαρίου 2015, έξω από την πλαϊνή είσοδο του 3ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας, ενημερωθήκαμε ότι ξεκίνησε η λειτουργία του ολοκαίνουργιου Παιδικού Σταθμού, με την επωνυμία «Κρυσταλίτσα», υπό τη διεύθυνση του όμορου Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καλλιθέας.

Ο νέος αυτός Παιδικός Σταθμός, βρίσκεται στην οδό Κρέμου 145, στην πόλη μας και ο σκοπός λειτουργίας του είναι η εξυπηρέτηση, η φύλαξη, η προστασία, η διαπαιδαγώγηση, η δημιουργική απασχόληση, η ψυχαγωγία και γενικά η φροντίδα νηπίων εργαζομένων γονέων.

Οι κατάλληλα διαμορφωμένες κτιριακές εγκαταστάσεις του Παιδικού Σταθμού, παρέχουν άνεση, είναι κατάλληλα εξοπλισμένες και δέχονται παιδιά από 2,5 έως 5 ετών, χωρισμένα σε τμήματα ανάλογα με την ηλικία τους.

Η «Κρυσταλίτσα», κάθε Σάββατο θα λειτουργεί ως φύλαξη, με διάφορες δραστηριότητες, από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα. Η είσοδος θα κοστίζει 10 ευρώ, ενώ θα περιλαμβάνεται φαγητό.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6985873850.

  Κρυσταλίτσα 2

Ι.Ν. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Ι.Ν. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  «Κρυσταλίτσα»  ΝΕΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο φυλλάδιο, που μοιράστηκε σήμερα το πρ Ι.Ν. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  «Κρυσταλίτσα»  ΝΕΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο φυλλάδιο, που μοιράστηκε σήμερα το πρ Rating: 0
scroll to top