Τετάρτη , 1 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Φεβρουάριος 2, 2016 8:12 μμ A+ / A-

Ο ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ο Άτλαντας σε νέα πορεία, υπό το βλέμμα του Παράσχου Μπόρα

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ

Ο ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΜΠΟΡΑΣ ζει και από εκεί ψηλά καθοδηγεί τις αθλήτριες και τους Αθλητές του Συλλόγου που αγάπησε και που αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του για αυτόν.

Τα είκοσι έξι (26), αν όχι τα είκοσι επτά (27), διαδοχικά Ελληνικά Πρωταθλήματα, στα βαριά και σκληρά αγωνίσματα της Πάλης αυτά που φέρνουν στη χώρα Ολυμπιακά Μετάλλια και Παγκόσμιες Διακρίσεις – αποτελούν εύσημα, αλλά και παρακαταθήκη για μια νέα ολοκληρωμένη προσπάθεια .

Οι αθλήτριες και οι Αλητές υπάρχουν ήδη στο σύλλογο, που με την αγάπη για το άθλημα, το συνεχές ενδιαφέρον και τη σωστή καθοδήγηση, εκ μέρους της Διοίκησης του συλλόγου και των καταξιωμένων Προπονητών, δημιουργούν θαυμάσια αποτελέσματα που εκπλήσσουν.

Έτσι, το πρωί της Κυριακής 31 Ιανουαρίου 2016, σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα, στο Γυμναστήριο του Άτλαντα, στο Σταθμό Η.Σ.Α.Π. του Ταύρου, με την ευκαιρία της Κοπής της Πατροπαράδοτης Πίτας, βραβεύθηκαν τα «φιντάνια», που χαρίζουν στην Πόλη της Καλλιθέας, Πανελλήνια, αλλά και Παγκόσμια Αίγλη.

Συγκεκριμένα:

  • Ο έφηβος Πρωταθλητής Φώτης Παπαδάκης κατέλαβε την 1η θέση, στα 61 κιλά, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών 2016.
  • Ο Αθλητής Δημήτρης Ποτουρίδης κατέλαβε την 3η θέση στα 65 κιλά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών 2016.
  • Η Πρωταθλήτρια Μαρία Βρυώνη, στα 69 κιλά, κατέκτησε την 1η θέση, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών 2016, για 12η συνεχόμενη φορά.
  • Η Πρωταθλήτρια Ελένη Γκούγια, στα 48 κιλά, κατέκτησε την 1η θέση, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών 2016.

Παρόντες στην Κοπή της Πίτας ήσαν:

Οι Αντιδήμαρχοι: Πρόνοιας Κα ΄Αννα Γιαννακού – Πάσχου και Πολιτισμού Γεώργιος Κυριακόπουλος. Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος», κ. Κωνσταντίνος Ευσταθίου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης ΔΗ.Κ.Ε.Κ. κ. Πέτρος Χατζηϊωαννίδης, ο Αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας κ. Γεώργιος Κουτσογιάννης, η Επιτετραμμένη για τα Κ.Α.Π.Η. Δημοτική Σύμβουλος Κα Σοφία Παπαδοπούλου και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος.

Την Κοπή της Πίτας, τις Ευχές και τον Αγιασμό του Νέου Έτους τέλεσε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Πατήρ Νικόλαος της Ενορίας του Ιερού Ναού των Αγίων Πάντων, ενώ την εκδήλωση παρουσίασε ο κ. Ηρακλής Δεσκουλίδης.

Πάντα Επιτυχίες.

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Κώστας Ράντος.

 

 

 

ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Ο ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ο Άτλαντας σε νέα πορεία, υπό το βλέμμα του Παράσχου Μπόρα ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ Ο ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΜΠΟΡΑΣ Ο ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ο Άτλαντας σε νέα πορεία, υπό το βλέμμα του Παράσχου Μπόρα ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ Ο ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΜΠΟΡΑΣ Rating: 0
scroll to top