Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ε. ΙΛΙΟΥ: 6-0

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ε. ΙΛΙΟΥ: 6-0

Φεβρουάριος 8, 2016 12:16 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ε. ΙΛΙΟΥ: 6-0

Εξάσφαιρος o Φοίνικας!…

ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΕΣ

 Vs

ΤΗΝ καλύτερη εμφάνισή του κατά την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο, πραγματοποίησε χθες το απόγευμα της Κυριακής 6 Ιανουαρίου 2016, ο αγαπημένος μας Φοίνικας Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Αθηνών, οι «μπλε» για την περίσταση της πόλης μας (καθώς οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με άσπρες εμφανίσεις), νίκησαν στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, την Α.Ε. Ιλίου, με το εντυπωσιακό 6-0, διευρύνοντας, έτσι το αήττητο σερί τους στους 7 συνεχόμενους αγώνες.

Οι παίκτες του Δημήτρη Τσικριτέα, μπροστά σε πολύ περισσότερους πλέον φίλους της ομάδας – και φυσικά πιστούς και ιδιαίτερα εκδηλωτικούς για άλλη μια φορά – ήταν με μία λέξη, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ. Από το 1ο λεπτό έως και το τελευταίο, κυριάρχησαν πλήρως στον αγωνιστικό χώρο, πέτυχαν 6 τέρματα, το ένα καλύτερο από το άλλο, δημιούργησαν φάσεις για τουλάχιστον διπλάσιο σκορ και στο τέλος, απέσπασαν, δικαιολογημένα, το ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα από όλους όσους είχαν την τύχη να παρευρεθούν χθες το απόγευμα στο γήπεδο.

Από το 1ο λεπτό, λοιπόν, οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν τις συνεχείς επισκέψεις προς την εστία των φιλοξενουμένων. Σε μια από αυτές, στο 18ο λεπτό της συνάντησης, ο Λουκάς Παπανικολάου, με ωραίο δυνατό σουτ, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα της Α.Ε. Ιλίου, Γεωργακόπουλο. Το 1-0 ήταν γεγονός για την αγαπημένη μας ομάδα, με τους πιστούς της φίλους να πανηγυρίζουν έντονα και με… θεαματικό τρόπο το τέρμα.

Παρά τη συνεχή κατοχή της μπάλας, όμως και τις τακτικότατες επισκέψεις προς την εστία της Α.Ε. Ιλίου, οι Καλλιθεάτες δεν κατάφεραν, έως το τέλος του ημιχρόνου, να πετύχουν ένα τουλάχιστον ακόμη τέρμα και να «καθαρίσουν» τον αγώνα.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και ενώ ο Σούτογλου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Μαξακούλη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο και για τα επόμενα 5 πρώτα λεπτά ήταν η σειρά τους να αρχίσουν τις επισκέψεις προς εστία του Λουκά Κούτουλα. Ευτυχώς, όμως, για τον Φοίνικα, σε εκείνο το χρονικό σημείο ανέλαβαν δράση οι έξοχοι και ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στον χθεσινό αγώνα, αμυντικοί, οι οποίοι, με μπροστάρη τον Κώστα Χριστοφοράκη, δεν άφησαν, σε καμία περίπτωση, να δημιουργηθεί κάποια αξιόλογη καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους.

Μάλιστα, στο 51ο λεπτό της συνάντησης και σε αντεπίθεση της ομάδας του Φοίνικα, ο Λουκάς Παπανικολάου και πάλι, σημείωσε, μέσα σε αποθέωση, το 2ο προσωπικό του τέρμα, βάζοντας ουσιαστικά, τέλος στις όποιες τυχόν ανησυχίες πήγαν να δημιουργηθούν για την έκβαση του αγώνα.

Από εκείνο το σημείο του αγώνα και έπειτα, η πλάστιγγα έγειρε οριστικά προς την μεριά των γηπεδούχων, οι οποίοι απελευθερωμένοι από το άγχος της επικράτησης, έπαιξαν σπουδαία μπάλα, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, ενώ κατόρθωσαν να πετύχουν και 4 ακόμη τέρματα, δίνοντας, έτσι, διαστάσεις θριάμβου στη νίκη που τους έδωσε το δικαίωμα να ανέβουν στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα και να ξεπεράσουν τον χθεσινό αντίπαλό τους.

Το 3-0 διαμόρφωσε, στο 62ο λεπτό του αγώνα, ο Ανδρεάκενας, ο οποίος ήταν και ο «δράστης» του 4-0 υπέρ του Φοίνικα, στο 71ο λεπτό.

Το 5-0, σημείωσε, με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 81ο λεπτό, ο Λουπίδης, ο οποίος είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο 6 λεπτά νωρίτερα, στη θέση του Κοντάκου. Το γκολ του Λουπίδη, μπορεί να το δει ο κάθε ενδιαφερόμενος στο βίντεο που ακολουθεί.

Το 6-0 και εντυπωσιακότερο τέρμα της συνάντησης, το σημείωσε, στο 89’ της συνάντησης, ο έξοχος Χρήστος Σούτογλου, με καταπληκτικό τακουνάκι έξω από την εστία των φιλοξενουμένων, με το οποίο άφησε «άγαλμα» τον τερματοφύλακα Γεωργακόπουλο.

Από τον συναρπαστικό στον χθεσινό αγώνα Φοίνικα, δεν μπορούμε να πούμε ποιος ήταν ο κορυφαίος, γιατί, πολύ απλά, θα αδικήσουμε τους υπόλοιπους. Αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, είναι ότι ο τερματοφύλακας της αγαπημένης μας ομάδας, ο εορτάζων χθες Λουκάς Κούτουλας, είχε, ίσως τον πιο εύκολο αγώνα της έως τώρα καριέρας του, καθώς θα μπορούσε κάλλιστα να συμπεριληφθεί στους θεατές του αγώνα.

Συγχαρητήρια και μόνο συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους, στον αρχιτέκτονα της νίκης, κόουτς Δημήτρη Τσικριτέα, ο οποίος έχει στην κυριολεξία μεταμορφώσει την αγαπημένη μας ομάδα, στον Γενικό Αρχηγό και Εκπρόσωπο στον συγκεκριμένο αγώνα Ανδρέα Ρηγόπουλο, καθώς και στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι, με την απόδοσή τους, σκόρπισαν ανείπωτη χαρά στους πιστούς φίλους της ομάδας, οι οποίοι με τη γούρικη σημαία να έχει πάρει τη θέση της στα κάγκελα, έδωσαν βροντερό «παρών». Να τονιστεί εδώ το γεγονός, ότι ένας εκ των πιστών φίλων της ομάδας, έκανε πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει στον προηγούμενο αγώνα της ομάδας και φρόντισε έτσι ώστε να κοπούν ακόμη και εισιτήρια στους θεατές (!!!), γεγονός πρωτόγνωρο για εντός έδρας αγώνα, το οποίο δείχνει ότι πλέον όλα αρχίζουν να λειτουργούν ρολόι.

Με άνεση έβγαλε τον αγώνα, το διαιτητικό τρίο των Α. Ανδρουτσόπουλου, Φ. Κίκηρα και Χ. Μάρρα.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δ. Τσικριτέας): Κούτουλας, Μαξακούλης (46’ Σούτογλου), Τσαπανίδης, Χριστοφοράκης, Gelashvili, Κοντάκος (75’ Λουπίδης), Παρτσανάκης (67’ Αϊβαλιωτάκης), Καλαϊτζίδης, Παπανικολάου, Ανδρεάκενας, Μαρκατζίνος.

Στον πάγκο: Ερζουμπουλίδης, Βόντας, Τσαμποδήμος, Ιάκωβος.

Α.Ε. ΙΛΙΟΥ (Π. Σπυρίδης): Γεωργακόπουλος, Μπαϊμάκας, Τζανάκης, Μούγιος, Λαχάς, Κορωνιός (46’ Σακαρέλλος), Δημοθεόδωρος (64΄ Ζούτας), Μάλλης, Παρλαμάς, Lilaj, Τζώρτζης (75’ Κουμπούρας).

Στον πάγκο: Μπιρμπανάγος – Καζάντ, Φυκήρης, Μηναϊδής, Ντάλας.

 

 

 

 

 

 

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ε. ΙΛΙΟΥ: 6-0 Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ε. ΙΛΙΟΥ: 6-0 Εξάσφαιρος o Φοίνικας!... ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΕΣ  Vs ΤΗΝ καλύτερη εμφάνισή του κατά την φετινή ποδοσφαιρική π Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ε. ΙΛΙΟΥ: 6-0 Εξάσφαιρος o Φοίνικας!... ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΕΣ  Vs ΤΗΝ καλύτερη εμφάνισή του κατά την φετινή ποδοσφαιρική π Rating: 0
scroll to top