Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Φεβρουάριος 9, 2016 4:41 μμ A+ / A-

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Αναγνώριση του Μεγάλου Έργου

ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ

ΣΤΗΝ Καλλιθέα, ευτυχώς, υπάρχουν μεγάλες προσωπικότητες και λαμ­προί άνθρωποι, άντρες και γυναίκες, που έχουν αφιερώσει μεγάλα τμήματα της καθημερινής τους ζωής, στην εθελοντική και ανιδιοτελή εξυπηρέτηση των αναγκών των συνδημοτών τους.

Η διαπίστωση αυτή δεν είναι μόνο δική μας, αλλά μια διαπίστωση που απορρέει από αυτά που είπαν και διατράνωσαν, επώνυμα και δημόσια, όχι μόνο οι εκατοντάδες των Γονέων και Κηδεμόνων των παιδιών των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στην πόλη μας, αλλά και οι Δασκάλες και οι Δά­σκαλοί τους.

Στην ουσία, Γονείς, Κηδεμόνες, Δασκάλες, Δάσκαλοι, Μαθήτριες, Μαθητές, Δημότισσες και Δημότες, αναγνώρισαν και επιβράβευσαν τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλουν συνολικά, η Πρόεδρος Κα Κορίνα Δαμου­λιάνου, η Αντιπρόεδρος Κα Παρασκευή Γαλίτση – Ψαρούλη καθώς και όλα τα μέλη της Επιτροπής, προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία όλων των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαί­δευ­σης του Δήμου μας.

Όλα αυτά τα ευχάριστα συνέβησαν στη Κοπή της Πίτας των Σχολικών Μο­νάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, το πρωί της Κυριακής 7 Φεβρουαρίου 2016, στον κατάμεστο από κόσμο Δημοτικό Κινηματογράφο «Καλυψώ».

Πριν, όμως, από την κοπή της Πίτας, βραβεύθηκε ο Καλλιθεάτης Ναυαγοσώστης, με τις διεθνείς περγαμηνές κ. Νίκος Γιοβανίδης, καθώς και η Εθελοντική ομά­δα Αποφοίτων Ναυαγοσωστών, της Ελληνικής Ναυαγοσωστικής Ακαδημίας (Ε.Ν.ΑΚ.), με την επωνυμία “Ε.Ν.ΑΚ. rescue teamγια την με­γάλη της προσφορά στην εθελοντική διάσωση των προσφύγων στη Λέσβο από τις 9 Νοεμβρίου 2015 συνεχώς μέχρι σήμερα.

Η ΕΝ.Α.Κ. όπως είναι γνωστό, έχει έδρα την Καλλιθέα. Είναι ο ηγέτης στην εκπαίδευση της Ναυα­γοσωστικής. Είναι μέλος της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής Ελλάδας και αναγνωρισμένη Σχολή Ναυαγοσωστικής, από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής και από το Λιμενικό Σώμα.

Ακολούθησε η κοπή της Πίτας από τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κάρναβο, από τους Αρχηγούς των Δημοτικών Παρατάξεων κ.κ. Βάσω Μαργαρίτη και Λάζαρο Λασκαρίδη, τους Αντιδημάρχους και τους Δημοτικούς Συμβούλους, καθώς από τους Διευθυντές ή τους εκπροσώπους των Σχολικών μονάδων, καθώς και των Προεδρείων των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.

Όλοι τους, μα όλοι τους, εξέφρασαν, με την ευκαιρία, την ικανοποίησή τους για το έργο που επιτελείται από την Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο Πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος, ο οποίος συνεχάρη τον Δήμο, την Επιτροπή Παιδείας, τις Δασκάλες και του Δάσκαλους, καθώς και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, για την ιδιαίτερες προσπάθειες που καταβάλλουν γιατί, όπως είπε, «κάθε παιδί δικαιούται να είναι χαρούμενο και ευτυχισμένο».

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Κώστας Ράντος.

 

 

 

 

 

 

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Reviewed by on . ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Αναγνώριση του Μεγάλου Έργου ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ Καλλιθέα, ευτυχώς, υπάρχουν μεγάλες προσωπικότητες και λαμ­προ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Αναγνώριση του Μεγάλου Έργου ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ Καλλιθέα, ευτυχώς, υπάρχουν μεγάλες προσωπικότητες και λαμ­προ Rating: 0
scroll to top