Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Φεβρουάριος 8, 2016 11:58 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Έργα Πιάνου και Ευχές

ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΜΕΓΑΛΗ έκπληξη στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας, το πρωί της Κυριακής 7 Φεβρουαρίου 2016.

Ο Αρχηγός της Δημοτικής Παράταξης «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ», κ. Θοδω­ρής Ψαλιδόπουλος, επέλεξε να αρχίσει την εορταστική εκδήλωση της κοπής της καθιερωμένης Πίτας της Παράταξής του, με έργα Πιάνου, εκτελεσμένα από τον διαπρεπή πια­νίστα κ. Μενέλαο Τσικλίδη και τους αποφοίτους της Σχολής του, Ελίνα Ιορδάνογλου, Ελισάβετ Θεοδωροπούλου και Γιώργο Ασαριάν, που καταχειροκροτήθηκαν από τους εκλεκτούς καλεσμένους, που μετά χαράς, έσπευ­σαν να παραβρεθούν στην ιδιαίτερα πρωτότυπη και ξεχωριστή εκδή­λωση.

Ακολούθως, στέλνοντας τις καλύτερες του ευχές για το Νέο Χρόνο και υπό τα όμματα των ιδιαίτερα συγκινημένων στενών συγγενών του, της μητέρας του και της συζύγου του, ο κ. Ψαλιδόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο έργο που επιτελεί η Δημοτική του Παράταξη στο Δήμο μας, ενώ άδραξε και την ευκαιρία να ευχαριστήσει τα μέλη, τους φίλους και τους οπαδούς της Δημοτικής του Παράταξης, για τη συνεχιζόμενη ένθερμη, ενεργή και συνεχή υποστήριξή τους.

Ακολούθησαν, η κοπή της Πίτας της Παράταξης, σύντομοι χαιρετισμοί επίσημων προσκεκλημένων, καθώς και χοροί, μουσική και τραγούδια, από ομάδα Ποντίων χορευτών και μουσικών. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μικρή δεξίωση.

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν συνεργάτες του κ. Θοδωρή Ψαλιδόπουλου που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο του Δημοτικού του Συνδυασμού στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές, όπως οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Παναγιώτης Γαλανόπουλος και Ιωάννης Εμιρζάς καθώς και οι επιλαχόντες κ.κ. Αθηνά Εξάρχου, Γεώργιος Μαργωμένος και Ιωάννης Παυλίδης.

Την εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκαν επίσης και εκπρόσωποι από άλλες Δημοτικές Παρατάξεις, παρουσίασε η επιλαχούσα Δημοτική Σύμβουλος Κα Μαρία Μούστου.

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Κώστας Ράντος.

 

 

  

 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» Έργα Πιάνου και Ευχές ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΕΓΑΛΗ έκπληξη στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας, το πρωί της ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» Έργα Πιάνου και Ευχές ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΕΓΑΛΗ έκπληξη στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας, το πρωί της Rating: 0
scroll to top