Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ: 2-0

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ: 2-0

Φεβρουάριος 9, 2016 5:50 μμ A+ / A-

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ: 2-0

Μεγάλη Νίκη για την Καλλιθέα

ΜΕ ΤΕΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΤΖΑΚΣΟΝ

Vs

ΜΕΓΑΛΗ νίκη, πανηγύρισε, χθες το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Φεβρουαρίου 2016, η «γαλάζια» ομάδα της πόλης μας.

Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Football League, η Καλλιθέα υποδέχθηκε στο γήπεδό της την Κέρκυρα, την νίκησε με 2-0 και παρέμεινε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι παίκτες του Λουκά Καραδήμου μπήκαν πιο ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου «Γρηγόρης Λαμπράκης» και στο 4ο μόλις λεπτό, ο Τζάκσον ήταν αυτός που έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν με το σουτ που επιχείρησε εκτός μεγάλης περιοχής των φιλοξενουμένων, είδε τη μπάλα να μην βρίσκει στόχο.

Στο 23ο λεπτό και έπειτα από σέντρα του Τζάκσον από αριστερά, ο Μπέλης πήγε να γίνει απειλητικός με πλασέ, αλλά ο Ιωάννου κατάφερε να διώξει τη μπάλα κόρνερ.

Δέκα λεπτά αργότερα, οι Μπέλης και Φράγκος της Καλλιθέας, δεν κατόρθωσαν να σουτάρουν προς την εστία των Κερκυραίων, με τους Κόντο πρώτα και Κουτζαβασίλη ακολούθως, να απομακρύνουν τον κίνδυνο για την ομάδα τους.

Στο ίδιο λεπτό (33ο), είχαμε την πρώτη καλή ευκαιρία των φιλοξενουμένων κατά το πρώτο ημίχρονο, όταν το σουτ που επιχείρησε ο Ανδρεόπουλος, απέκρουσε εύκολα ο Μιχελής.

Στο 41ο λεπτό και σε νέα επίσκεψη των Κερκυραίων στην εστία της Καλλιθέας, ο Ανδρεόπουλος έκανε τη σέντρα, ο Παμλίδης έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Μιχελής μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, ο Ντουρμισάι έπιασε δυνατό σουτ, αλλά ο Κουτζαβασίλης απέκρουσε δύσκολα τη μπάλα, στέλνοντάς την κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Κέρκυρα να χάνει καλή ευκαιρία με τον Ανδρεόπουλο, το σουτ του οποίου έφυγε λίγο έξω από την εστία του Μιχελή.

Στο 53ο λεπτό της συνάντησης, οι «γαλάζιοι» της πόλης μας άνοιξαν το σκορ. Ο έξοχος Μπέλης, με άπιαστο σουτ, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κουτζαβασίλη, ο οποίος το μόνο που έκανε ήταν να δει τη μπάλα να καταλήγει στην εστία του.

Δεκατέσσερα λεπτά αργότερα, οι Καλλιθεάτες «κλείδωσαν» τη νίκη. Ο Τζάκσον βρέθηκε σε πλάγια θέση από αριστερά, έπιασε δυνατό σουτ και είδε τη μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Κουτζαβασίλη.

Και ενώ φαινόταν ότι η Καλλιθέα θα «καθάριζε» το ματς, στο 71ο λεπτό, ο διαιτητής της συνάντησης κ. Τίκας, υπέδειξε σωστά πέναλτι, σε ανατροπή του Παμλίδη από τον Τσώνη.

Ο Σουάνης ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι, αλλά ο Καλλιθεάτης πορτιέρο Μιχελής, κατόρθωσε να αποκρούσει μπάλα με τα πόδια.

Στο 77ο λεπτό, σουτ του Παμλίδη, έπειτα από μεταβίβαση του Φάμπιο, κατέληξε έξω από την εστία της Καλλιθέας.

Στο 82ο λεπτό και πάλι ο Παμλίδης βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε, αλλά είδε τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Μιχελή.

Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Μπούζας βρέθηκε μόνος απέναντι στον Κουτζαβασίλη, αλλά δεν κατόρθωσε να τον πλασάρει, με αποτέλεσμα ο Κερκυραίος τερματοφύλακας να γίνει κάτοχος της μπάλας.

Η τελευταία καλή ευκαιρία του αγώνα, ανήκε στους φιλοξενούμενους. Ακριβώς με τη συμπλήρωση 90 λεπτών παιχνιδιού, ο Ντουάλα εκτέλεσε φάουλ, αλλά ο Μιχελής κατόρθωσε να αποκρούσει και να παραχωρήσει κόρνερ.

Με τη νίκη της αυτή, η Καλλιθέα εδραιώθηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ αντίθετα, οι Κερκυραίοι, με την ήττα αυτή δεν κατόρθωσαν να αναρριχηθούν στην κορυφή.

Καλό το διαιτητικό τρίο των Τίκα (Καρδίτσας), Κωνσταντόπουλου (Κορινθίας) και Τακόπουλου (Καρδίτσας).

Κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Φράγκος (21’), Ζορμπάς (50’), Τζάκσον (64’), Ντουρμισάι (70’), Τσώνης (71’) και Μακρίδης (90’+1’).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λ. Καραδήμος): Μιχελής, Λεβέντης, Τζάκσον, Μούκταρης, Τζώνης, Τεγούσης, Γκίνη, Σταύρου, Φράγκος (60’ Μασένα), Μπέλης (69’ Σταμόπουλος), Ντουρμισάι (79’ Μπούζας)
ΚΕΡΚΥΡΑ (Α. Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Ντιόγκο, Γρομιτσάρης, Ιωάννου, Ανδρεόπουλος (59’ Φάμπιο), Κρητικός, Σουάνης, Κόντος (59’ Ντουαλά), Ζορμπάς (81’ Μακρίδης), Παμλίδης.

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ: 2-0 Reviewed by on . Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ: 2-0 Μεγάλη Νίκη για την Καλλιθέα ΜΕ ΤΕΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΤΖΑΚΣΟΝ Vs ΜΕΓΑΛΗ νίκη, πανηγύρισε, χθες το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Φεβρ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ: 2-0 Μεγάλη Νίκη για την Καλλιθέα ΜΕ ΤΕΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΤΖΑΚΣΟΝ Vs ΜΕΓΑΛΗ νίκη, πανηγύρισε, χθες το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Φεβρ Rating: 0
scroll to top