Κυριακή , 28 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Φεβρουάριος 11, 2016 3:30 μμ A+ / A-

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Εκδήλωση Αγάπης και κοπή Πίτας

ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

ΤΗΝ προπερασμένη Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016, πραγματοποιήθηκε, για 12η συνεχή χρονιά, η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση αγάπης και αλληλεγγύης της ΕΝ.Ε.Ο.Ν. Καλλιθέας, μαζί με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

Μέλη και φίλοι του σωματείου, έδωσαν συγκινητικό παρόν σε γνωστό κοσμικό κέντρο της πόλης μας, στηρίζοντας την προσπάθεια αλλά και τους σκοπούς της ΕΝ.Ε.Ο.Ν.

Είναι γνωστό, ότι το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της εκδήλωσης, διατίθεται σε γυναίκες και παιδιά της πόλης μας, που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και προβλήματα υγείας.

Στο χαιρετισμό της, η Πρόεδρος της ΕΝ.Ε.Ο.Ν ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, Κα Βάσω Μαργαρίτη, αναφέρθηκε στους σκοπούς και στο έργο του σωματείου, με έμφαση τόνισε την ανάγκη συνεχούς δράσης και παρέμβασης της οργάνωσης προς όφελος του πολιτισμού αλλά και των πασχόντων συνανθρώπων μας.

Ζήτησε από τις παρευρισκόμενες γυναίκες, να συστρατευτούν στο εθελοντικό κίνημα των γυναικών και να ενισχύσουν τις δράσεις του.

Τόνισε ότι σήμερα που η οικονομική κρίση πλήττει όλο και περισσότερους συνανθρώπους μας, έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη την στήριξη των μελών και των φίλων μας, για να μπορέσουμε να συμπαρασταθούμε σε όλο και περισσότερους συνανθρώπους μας που πλήττονται από αυτή την πρωτόγνωρη οικονομική κρίση που διέρχεται η πατρίδα μας,

Ξεχωριστή αναφορά έκανε για το Θεσμό της Οικογένειας, που κάνει εμάς τους Έλληνες ξεχωριστούς στο παγκόσμιο χάρτη και ότι πρέπει να διατηρηθεί και να στηριχθεί με κάθε τρόπο.

Η διατήρηση και ενδυνάμωση του Θεσμού, αποτελεί ασπίδα προστασίας του ατόμου στις δύσκολες μέρες της ζωής μας.

Η διατήρηση και η ενδυνάμωσή του, είναι καθήκον της γενιάς μας, είναι η μοναδικότητα μας που μπορούμε και πρέπει να την μεταβιβάσουμε αλώβητη στα παιδιά μας.

Η Κα Βάσω Μαργαρίτη παρουσίασε την δυναμική Εθελοντική Ομάδα της ΕΝ.Ε.Ο.Ν. και την επικεφαλής της Κα Γεωργία Κάτρη.

Στη συνέχεια κάλεσε την Ιδρυτή και Πρόεδρο της οργάνωσης, Κα Λ. Ζούπα, όπως και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΝ.Ε.Ο.Ν. Καλλιθέας, για την κοπή της Πίτας, Κυρίες Α. Αλεξίου, Χ. Μητροπούλου, Χ. Μηλίωνη, Κ. Σειτανίδου και Θ. Πετρακάκη.

Η Κα Λίτσα Ζούπα, Πρόεδρος της Κεντρικής ΕΝ.Ε.Ο.Ν. Π. Φαλήρου, στο χαιρετισμό της αναφέρθηκε στις επιτυχημένες δράσεις του παραρτήματος Καλλιθέας και εξέφρασε την ευαρέσκεια της προς την Πρόεδρο του παραρτήματος Κα Βάσω Μαργαρίτη, ιδιαίτερα αναφέρθηκε στην δράση και προσφορά της εθελοντικής ομάδας.

Τόνισε τα οφέλη που αποκόμισαν οι 60 περίπου γυναίκες που παρακολούθησαν το δίχρονο πρόγραμμα συμβουλευτικής γυναικών σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Ισότητας, το οποίο διοργανώθηκε από την Κεντρική ΕΝ.Ε.Ο.Ν. στο Παλαιό Φάληρο και από το παράρτημα Καλλιθέας.

Την κοπή της πίτας ευλόγησε ο πατήρ Δημήτριος Καρβούνης, του Ιερού Ναού των Αγίων Αποστόλων Τζιτζιφιών.

Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, πρώην Αντιδήμαρχοι καθώς και εκπρόσωποι φορέων της πόλης μας.

 

 

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Εκδήλωση Αγάπης και κοπή Πίτας ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΤΗΝ προπερασμένη Κυριακή 24 Ια ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Εκδήλωση Αγάπης και κοπή Πίτας ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΤΗΝ προπερασμένη Κυριακή 24 Ια Rating: 0
scroll to top