Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Η ΑΡΓΩ»

ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Η ΑΡΓΩ»

Φεβρουάριος 11, 2016 3:46 μμ A+ / A-

ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Η ΑΡΓΩ»

«Η Ηλιθιότητα των Αφύλακτων Συνόρων στην Ελλάδα»

ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ κ. Χ. ΣΟΦΙΑΝΙΔΗ

ΕΝΑ Δελτίο Τύπου, σχετικό με την καθημερινή εισροή στη χώρα μας εκατοντάδων προσφύγων, καθώς και ένα επίκαιρο κείμενο του επιτίμου Προέδρου του Συλλόγου και Αντιδημάρχου Καλλιθέας, κ. Χριστόφορου Σοφιανίδη, υπό τον τίτλο «η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ (ή ΠΡΟΔΟΣΙΑ) των ΑΦΥΛΑΚΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ στην ΕΛΛΑΔΑ: Ζώνη SCHENGEN», μας απέστειλε ο Παμποντιακός Σύλλογος Καλλιθέας «η Αργώ», τα οποία δημοσιεύουμε, αυτούσια, για ενημέρωση των αναγνωστών της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας.

Το Δελτίο Τύπου, καθώς και το κείμενο του κ. Σοφιανίδη, το οποίο δημοσιεύεται σε μορφή PDF (όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να το διαβάσει πατώντας πάνω στον σχετικό τίτλο), έχουν ως ακολούθως:

{Φίλες και Φίλοι.

Ο Ποντιακός Ελληνισμός με τους συλλογικούς του φορείς έχει ιδιαίτερη ευθύνη και υποχρέωση, λόγω της ιστορίας του και της ισλαμο-κεμαλιστικής Γενοκτονίας, να επισημαίνει την επικίνδυνη για την Ελλάδα και προσβλητική για την Μνήμη των Θυμάτων της Γενοκτονίας τακτική των ευκαιριακών, ψευδο-προοδευτικών επιλογών ενός ανέλεγκτου εποικισμού της χώρας.

Ο Παμποντιακός Σύλλογος «η ΑΡΓΩ», από κοινού και με άλλους συλλόγους, έχει ήδη ανταποκριθεί, κατά το δυνατό, σε αυτήν την υποχρέωση. Έχει τοποθετηθεί από πολύ νωρίς, έγκυρα και έγκαιρα στα θέματα της εκάστοτε κυβερνητικής πολιτικής, που αφορούν με οιονδήποτε τρόπο το ζήτημα της Γενοκτονίας του Ποντιακού (τι Ρωμαίικου) Ελληνισμού και δυστυχώς δικαιώνεται κάθε φορά σε όλες του τις ανακοινώσεις και επισημάνσεις.

Με την ευκαιρία και των ετήσιων, πολυήμερων εκδηλώσεων του Π.Σ. “η ΑΡΓΩ” για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας (περίπτερο στην Αθήνα, έντυπο υλικό κ.ο.κ.), ακόμα και σε κοινές ανακοινώσεις με άλλους φορείς, καταγγέλθηκαν οι μεθοδεύσεις αποσιώπησης της Γενοκτονίας στην Ελλάδα και της επικίνδυνης προώθησης φιλοϊσλαμικών απόψεων για την αποδοχή και φιλοξενία στην Ελλάδα χιλιάδων εν δυνάμει φυσικών φορέων της ισλαμιστικής ιδεολογίας, που χρησιμοποιήθηκε για την Γενοκτονία στον Ιστορικό μας Πόντο. Έτσι, τέθηκε από νωρίς το όλο θέμα, πριν ακόμα εκδηλωθούν ανοικτά τα φαινόμενα τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ευρώπη και εν μέρει στον ελλαδικό χώρο.

Φαίνεται, όμως, ότι στον λεγόμενο οργανωμένο Ποντιακό χώρο δεν έχουν εξαλειφθεί πλήρως τα απομεινάρια της μακρόχρονης δράσης των επιδοτούμενων στελεχών της “πράσινης” ελληνοτουρκικής φιλίας και κατευνασμού της Μνήμης, κατασκευασμένων ισλαμόφιλων “ιστορικών”, σαρβαλο-χορευτών και λοιπών.

Από την άλλη διακρίνονται νέες κινήσεις για την μεθόδευση κλίματος ανοχής και “προοδευτισμού” στους κόλπους των συλλόγων, στα πρότυπα του ψευδό-ανθρωπισμού, σε βάρος της ιστορικής μας Μνήμης και αυτογνωσίας και με στόχο την αποδοχή και σύμπλευση για τον εποικισμό της Ελλάδας με εκατοντάδες χιλιάδες εποίκους από τις ισλαμιστικές περιοχές.

Σχετικό είναι και το συνημμένο, επίκαιρο κείμενο του επίτιμου Προέδρου του φορέα μας «η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ (ή ΠΡΟΔΟΣΙΑ) των ΑΦΥΛΑΚΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ στην ΕΛΛΑΔΑ: Ζώνη SCHENGEN»}. 

η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ (ή ΠΡΟΔΟΣΙΑ) των ΑΦΥΛΑΚΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ στην ΕΛΛΑΔΑ, Ζώνη SCHENGEN…

ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Η ΑΡΓΩ» Reviewed by on . ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Η ΑΡΓΩ» «Η Ηλιθιότητα των Αφύλακτων Συνόρων στην Ελλάδα» ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ κ. Χ. ΣΟΦΙΑΝΙΔΗ ΕΝΑ Δελτίο Τ ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Η ΑΡΓΩ» «Η Ηλιθιότητα των Αφύλακτων Συνόρων στην Ελλάδα» ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ κ. Χ. ΣΟΦΙΑΝΙΔΗ ΕΝΑ Δελτίο Τ Rating: 0
scroll to top