Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Σ. ΠΑΛΑΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-10

Α.Σ. ΠΑΛΑΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-10

Φεβρουάριος 22, 2016 2:53 μμ A+ / A-

Α.E. ΠΑΛΑΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-10

Άνετη Νίκη!…

ΜΕ ΑΡΧΙΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥΣ ΖΗΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟ

 Vs

ΑΝΕΤΗ νίκη σημείωσε χθες το βράδυ της Κυριακής 21 Φεβρουαρίου 2016, ο Ολυμπιακός Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας Π.Ε.Π.Σ. Σάλας, ο Ολυμπιακός Καλλιθέας φιλοξενήθηκε, στο κλειστό γυμναστήριο του Εσπέρου, από τον τυπικά γηπεδούχο Α.Σ. Πάλας Λαγονησίου, τον οποίο και κέρδισε, εύκολα, με το ευρύ 10-2.

Οι παίκτες του Θωμά Θεοδώρου μπήκαν ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο και εκμεταλλευόμενοι πλήρως το γεγονός ότι η γηπεδούχος ομάδα παρατάχθηκε με μόνο 5 παίκτες και επομένως χωρίς αλλαγή, μέσα στα πρώτα 12 λεπτά, στην ουσία «καθάρισαν» τον αγώνα, καθώς στο χρονικό σημείο εκείνο, ήδη προηγούνταν με 5-0.

Τον… χορό των τερμάτων ξεκίνησε ο Γαστεράτος, ο οποίος στο 6ο λεπτό της συνάντησης, χρίσθηκε σκόρερ.

Τον Γαστεράτο διαδέχθηκαν οι Ζήκας (10ο και 11ο λεπτό), Ταραξίδης (12’) και Αποστολάτος (12’), με την γηπεδούχο ομάδα να μειώνει σε 5-1, με τέρμα που σημείωσε, με τη λήξη του ημιχρόνου (20’), ο Νάκος.

Δύο λεπτά μετά την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, ο Ρήγας σημείωσε το 6ο τέρμα για τους «γαλάζιους» για την περίσταση της πόλης μας, με τον Ανδρεόπουλο (στο 30’ της συνάντησης), να μειώνει σε 6-2.

Η ανωτερότητα των φιλοξενουμένων, ήταν εμφανέστατη, με αποτέλεσμα, οι Αποστολάτος (στο 37’ και στο 38’ της συνάντησης), Δερτιλής (39’) και Ζήκας (39’), να πετύχουν 4 ακόμη τέρματα και να διαμορφώσουν το τελικό 10-2 υπέρ του Ολυμπιακού Καλλιθέας.

Από την φιλότιμη ομάδα Πάλας Λαγονησίου και οι 5 παρόντες παίκτες προσπάθησαν, αλλά υπέκυψαν φυσιολογικά στους υπέρτερους αριθμητικά αντιπάλους τους, οι οποίοι είχαν την πολυτέλεια να πραγματοποιούν αλλαγές και να παίρνουν ανάσες.

Από τον φιλοξενούμενο Ολυμπιακό, ουδείς από τους 9 παρόντες παίκτες υστέρησε, ενώ αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι ο

Δραγανίδης, στο μεν πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής, στο δε δεύτερο, ως τερματοφύλακας, με μερικές μάλιστα εντυπωσιακές αποκρούσεις στο ενεργητικό του.

Καθόλα άψογο το διαιτητικό δίδυμο των Α. Αδαμόπουλου και Κ. Ασημακόπουλου, με τον Γ. Ντιμπένκο να εκτελεί χρέη Χρονομέτρη και τον Κ. Κουβέλη, χρέη Ιατρού Αγώνα.

Α.Σ. ΠΑΛΑΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ: Παπαθανασίου, Νάκος, Ανδρεόπουλος, Μπαλαμπάνης, Μαυρογιάννης.

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Θωμάς Θεοδώρου): Τσιβιλής, Καζιάνης, Ζήκας, Δραγανίδης, Ταραξίδης, Δερτιλής, Ρήγας, Γαστεράτος, Αποστολάτος.

 

 

 

Α.Σ. ΠΑΛΑΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-10 Reviewed by on . Α.E. ΠΑΛΑΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-10 Άνετη Νίκη!... ΜΕ ΑΡΧΙΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥΣ ΖΗΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟ  Vs ΑΝΕΤΗ νίκη σημείωσε χθες το βράδυ της Κυριακής Α.E. ΠΑΛΑΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-10 Άνετη Νίκη!... ΜΕ ΑΡΧΙΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥΣ ΖΗΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟ  Vs ΑΝΕΤΗ νίκη σημείωσε χθες το βράδυ της Κυριακής Rating: 0
scroll to top