Κυριακή , 28 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ: 10-8

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ: 10-8

Φεβρουάριος 15, 2016 3:20 μμ A+ / A-

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ: 10-8

Νίκη με κατάθεση ψυχής!…

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΚΟΛΑΡΕΣ ΤΩΝ ΜΠΑΚΑΛΗ, ΖΗΚΑ ΚΑΙ ΚΑΖΙΑΝΗ

  Vs

ΣΠΟΥΔΑΙΑ νίκη, σημείωσε χθες αργά το βράδυ της Κυριακής 14 Φεβρουαρίου 2016, ο Ολυμπιακός Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας της Π.Ε.Π.Σ. Σάλας, οι «γαλάζιοι» για την περίσταση της πόλης μας, επικράτησαν, στο κλειστό γυμναστήριο του Εσπέρου, της Αναγέννησης Θρακομακεδόνων με 10-8, σε έναν αγώνα με δύναμη αλλά και ένταση.

Παρά τις σημαντικότατες ελλείψεις, καθώς η Καλλιθεάτικη ομάδα παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με μόλις 6 παίκτες έναντι 14ων του πλήρους αντιπάλου τους, οι γηπεδούχοι κατέθεσαν, κυριολεκτικά, την ψυχή τους στο παρκέ και, στο τέλος, πανηγύρισαν μια σπουδαία και ανέλπιστη – ακόμη και για εμάς οφείλουμε να ομολογήσουμε – νίκη.

Με σωστή διαχείριση των ελάχιστων ποδοσφαιριστών από τον προπονητή κ. Θωμά Θεοδώρου, ο οποίος δεν απέκτησε φυσικά το… μαγικό ραβδί και μεταμόρφωσε ξαφνικά την ομάδα προς το καλύτερο, αλλά, πολύ απλά, βοηθήθηκε τα μέγιστα από τους παίκτες του, οι οποίοι, ίσως για πρώτη φορά τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο, έπαιξαν έξυπνα και εφάρμοσαν πλήρως όσα τους ζήτησε να πράξουν, οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, περισσότερο ορεξάτοι από ποτέ άλλοτε.

Παίζοντας ουσιαστικά και κάνοντας οικονομία δυνάμεων, καθώς δεν είχαν την πολυτέλεια των πολλών αλλαγών σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους, όχι μόνο κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ, αλλά ακόμη και όταν βρέθηκαν πίσω, είχαν τα ψυχικά αποθέματα, όχι μόνο να γυρίσουν το ματς, αλλά και στα τελευταία κρίσιμα λεπτά του αγώνα, να έχουν συνεχή διαφορά 2 ή 3ών τερμάτων υπέρ τους.

Με τον τερματοφύλακα Τσιβιλή, παρά τα 8 τέρματα που δέχθηκε, να πραγματοποιεί σωρεία δύσκολων αποκρούσεων και να αποσοβεί τουλάχιστον διπλάσια τέρματα, με τον Καζιάνη να πετυχαίνει 1 τέρμα, τους Αμερικάνο και Δραγανίδη να προσφέρουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους, αλλά και τους Ζήκα και Μπακάλη να πετυχαίνουν από 3 και 6 τέρματα αντίστοιχα – με το τελευταίο μάλιστα άκρως θεαματικό τέρμα του Μπακάλη να χειροκροτείται ακόμη και από τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές και υποστηρικτές της Αναγέννησης – οι γηπεδούχοι πήραν μία σπουδαία νίκη, τόσο από βαθμολογικής άποψης όσο και από ψυχολογικής, αναγκάζοντας, στο τέλος του αγώνα, τον Πρόεδρό τους κ. Βασίλη Σπηλιωτόπουλο, να τους δίνει πολλά συγχαρητήρια για τον τρόπο με τον οποίο κατέκτησαν τη νίκη.

Από τους φιλοξενουμένους της Αναγέννησης Θρακομακεδόνων, οι οποίοι είχαν, αναιτιολόγητα πολλά νεύρα και έπαιξαν, σε ορισμένες περιπτώσεις, ιδιαίτερα σκληρά, κορυφαίος ήταν ο Μ. Μαρτάκος, ο οποίος σημείωσε 5 τέρματα, ενώ τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Φ. Αυλήτης και Γ. Αγγελάκης, οι οποίοι σημείωσαν από 2 και 1 τέρμα αντίστοιχα.

Καλό το διαιτητικό δίδυμο των Π. Αννίνου και Γ. Σύρρου, οι οποίοι ήξεραν πότε να δείξουν κίτρινες κάρτες και να ηρεμήσουν τους παίκτες των δύο ομάδων όποτε αυτό χρειάστηκε.

Χρέη Γραμματείας εκτέλεσε ο Π. Ντάλλας, ενώ αντίστοιχα χρέη Ιατρού Αγώνα εκτέλεσε ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Καλλιθέας, κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος.

Ευχόμαστε ολόψυχα και ελπίζουμε, η ομάδα της πόλης μας να ξαναβρεί τον αγωνιστικό της ρυθμό, να επιστρέψει στις συνεχείς επιτυχίες, τόσο στους 3εις υπολειπόμενους αγώνες για τη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όσο και για τους αντίστοιχους των play offs, αλλά, κυρίως, να επιστρέψουν και να συμμετέχουν στις υποχρεώσεις της ομάδας, το σύνολο των παικτών του Ολυμπιακού.

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Θωμάς Θεοδώρου): Τσιβιλής, Καζιάνης, Αμερικάνος, Μπακάλης, Ζήκας και Δραγανίδης.

Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ (Δημήτρης Μπαρδής): Σουλιώτης, Τραχαλάκης, Τζιουβελής, Φ. Αυλήτης, Σταυρόπουλος, Χατζηβασίλης, Αγγελάκης, Papajani, Μαρτάκος, Παπαδόπουλος, Χατζηδιακού, Η. Αυλήτης, Ανδριανός, Ροζός.

 

 

 

 

 

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ: 10-8 Reviewed by on . Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ: 10-8 Νίκη με κατάθεση ψυχής!... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΚΟΛΑΡΕΣ ΤΩΝ ΜΠΑΚΑΛΗ, ΖΗΚΑ ΚΑΙ ΚΑΖΙΑΝΗ  Vs ΣΠΟΥΔΑΙΑ νίκη Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ: 10-8 Νίκη με κατάθεση ψυχής!... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΚΟΛΑΡΕΣ ΤΩΝ ΜΠΑΚΑΛΗ, ΖΗΚΑ ΚΑΙ ΚΑΖΙΑΝΗ  Vs ΣΠΟΥΔΑΙΑ νίκη Rating: 0
scroll to top