Κυριακή , 28 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 1-1

Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 1-1

Φεβρουάριος 15, 2016 2:41 μμ A+ / A-

Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 1-1

Ισοπαλία σε όλα!…

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΓΑΙ ΜΕ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥ ΜΑΣΕΝΑ

   Vs

ΙΣΟΠΑΛΗ αναδείχθηκε η «γαλάζια» ομάδα της πόλης μας, χθες το μεσημέρι της Κυριακής 14 Φεβρουαρίου 2016.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Football League, οι παίκτες του Λουκά Καραδήμου, απέσπασαν ισοπαλία 1-1, στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, από την τοπική Αναγέννηση και διατηρήθηκαν, για μία ακόμη αγωνιστική, στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σε έναν αγώνα με αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο «ζεστοί» στον αγωνιστικό χώρο και στο 1ο μόλις λεπτό, κέρδισαν κόρνερ, το οποίο, όμως, πέρασε ανεκμετάλλευτο για την ομάδα τους.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Δημόπουλος, βρέθηκε σε καλή θέση, έπιασε το σουτ, αλλά είδε τη μπάλα να φεύγει έξω από την εστία του Μιχελή.

Στο 13ο λεπτό της συνάντησης, είχαμε την πρώτη καλή ευκαιρία για την Καλλιθέα. Ο Σταύρου έγινε κάτοχος της μπάλας, επιχείρησε δυνατό σουτ, αλλά ο Τσάμης βρισκόταν στην κατάλληλη θέση και μπλόκαρε τη μπάλα.

Επτά λεπτά αργότερα, οι «γαλάζιοι» της πόλης μας πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Μασένα εκτέλεσε με δύναμη φάουλ που κέρδισε η ομάδα του και είδε τον Τσάμη να μην μπορεί να αντιδράσει. Το 1-0 για την Καλλιθέα ήταν γεγονός.

Οι παίκτες του Λουκά Καραδήμου, στο 24ο λεπτό, έχασαν καλή ευκαιρία με τον Μπέλη να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, όταν το σουτ που επιχείρησε, κόντραρε πάνω σε αντίπαλους και κατέληξε κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν δύο συνεχόμενα κόρνερ, τα οποία όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτα.

Στο 5ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου και σε σουτ του Μασένα, ο Τσάμης απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 53ο λεπτό της συνάντησης, ήταν η σειρά της Αναγέννησης να χάσει μεγάλη ευκαιρία, όταν με ανάποδο γυριστό που έπιασε ο Κισκαμπάνης, είδε τη μπάλα να τραντάζει πρώτα το οριζόντιο δοκάρι του Μιχελή και έπειτα να καταλήγει έξω.

Στο 54’, οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα. Έπειτα από σέντρα του Μπλέντι, ο Τσιλούλης έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Μιχελή.

Είκοσι τέσσερα λεπτά αργότερα και σε εκτέλεση φάουλ των γηπεδούχων και συγκεκριμένα του Μαυριά, ο Γκόλιας έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πήρε πορεία προς τα δίχτυα των φιλοξενουμένων, αλλά οι αμυντικοί της Καλλιθέας έδιωξαν τη μπάλα λίγο πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος του Μιχελή.

Στο 86ο λεπτό του αγώνα και έπειτα από σέντρα του Λεβέντη, ο Κατσικογιάννης έπιασε την κεφαλιά, αλλά είδε τη μπάλα να φεύγει έξω από την εστία του Τσάμη.

Στο 88’, ο Τσίπρας έπιασε συρτό σουτ, αλλά και πάλι η μπάλα έφυγε άουτ.

Το σφύριγμα της λήξης από τον Ημαθιώτη διαιτητή Μαρόπουλο, βρήκε τις δύο ομάδες να αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο με ένα βαθμό εκάστη στο σακούλι τους.

Καλό το διαιτητικό τρίο των Μαρόπουλου (Ημαθίας), Δεμερτζή (Πέλλας) και Αϊναλή (Μακεδονίας).

Κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Γκόλιας (19’), Τσιλούλης (37’), Τζάκσον (37’), Τσώνης (39’), Ντουρμισάι (45’ + 2’), Μασένα (52’), Γκίνη (64’), Μουκτάρης (71’) και Μαυριάς (72’).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσάμης, Γκουγκούδης, Δημόπουλος (46′ Μαυριάς), Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Υφαντής (74′ Τσούκαλος), Τσιλούλης, Τζέκος, Μπλέντι, Πιτταράς (66′ Σκαθαρούδης).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Μιχελής, Λεβέντης, Σταύρου, Τσώνης, Μουκτάρης, Γκίνη, Τεγούσης (79′ Κατσικογιάννης), Μασένα, Τζάκσον, Μπέλης (66′ Τσίπρας), Ντουρμισάι (60′ Μπούζας).

Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 1-1 Reviewed by on . Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 1-1 Ισοπαλία σε όλα!... ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΓΑΙ ΜΕ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥ ΜΑΣΕΝΑ   Vs ΙΣΟΠΑΛΗ αναδείχθηκε η «γαλάζια» ομάδα Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 1-1 Ισοπαλία σε όλα!... ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΓΑΙ ΜΕ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥ ΜΑΣΕΝΑ   Vs ΙΣΟΠΑΛΗ αναδείχθηκε η «γαλάζια» ομάδα Rating: 0
scroll to top