Κυριακή , 28 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Φεβρουάριος 16, 2016 4:30 μμ A+ / A-

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Κοπή Βασιλόπιτας και Βραβεύσεις

ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ «ΚΑΛΥΨΩ»

ΣΤΗΝ κοπή της πατροπαράδοτης Βασιλόπιτας, αλλά και σε βραβεύσεις ποδοσφαιρικών τμημάτων που διακρίθηκαν κατά την περσινή χρονιά, προέβη ο Γυμναστικός Σύλλογος Καλλιθέας, χθες το βράδυ της Δευτέρας 15 Φεβρουαρίου 2016.

Στην κατάμεστη από φίλους, μέλη, αλλά και λιλιπούτειους αυριανούς μεγάλους μπαλαδόρους, αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου «Καλυψώ», ο Πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου της πόλης μας, που φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια ύπαρξης, κ. Σπύρος Ερμείδης, καλωσόρισε τους πολυπληθείς παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε, εν συντομία, στα επιτεύγματα του Γυμναστικού Συλλόγου, όλα αυτά τα χρόνια ύπαρξής του.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε, επίσης και ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο οποίος αναφέρθηκε και στο Δημοτικό Στάδιο «Γρηγόρης Λαμπράκης» της πόλης μας, το οποίο, όπως επισήμανε, σε 2 περίπου μήνες θα είναι πλήρως έτοιμο, ενώ τόνισε ότι εξασφαλίστηκε και ποσό 1ός εκατομμυρίου ευρώ, για την ανακατασκευή του περιβάλλοντος χώρου του γηπέδου, το οποίο θα διαμορφωθεί κατάλληλα, σε συνεργασία του Δήμου με τον «γαλάζιο» Σύλλογο της πόλης μας.

Κατά το στάδιο των βραβεύσεων τώρα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου, βράβευσε, με απονομή τιμητικών επάθλων, μέλη των ποδοσφαιρικών τμημάτων υποδομών που διακρίθηκαν την περασμένη χρονιά.

Συγκεκριμένα, βραβεύθηκαν: η Εφηβική ομάδα για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Όμιλό της στο επίσημο Πρωτάθλημα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, η ομάδα Παίδων, που αναδείχθηκε Κυπελλούχος στο Θουκιδίδειο Τουρνουά, η ομάδα Παμπαίδων για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Τουρνουά «Πίστη» του Δήμου Αθηναίων, καθώς και η ομάδα Junior, η οποία αναδείχθηκε 3η στο Πασχαλινό Τουρνουά στο Σοφικό.

Μετά το πέρας και των βραβεύσεων, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ερμείδης, προέβη στην κοπή της Βασιλόπιτας, με το «φλουρί» να πέφτει στο κομμάτι του Συλλόγου.

Ακολούθως, διανεμήθηκαν κομμάτια πίτας σε όλους τους παρευρισκόμενους, με τους τυχερούς να παίρνουν και από ένα αναμνηστικό λάβαρο του συλλόγου ως δώρο, ενώ προσφέρθηκαν και πολλά εδέσματα και αναψυκτικά στο φουαγιέ.

Στην λαμπρή εκδήλωση αυτή, παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Κα Ελένη Αυλωνίτου, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο πρώην Δήμαρχος κ. Γιώργος Κυριόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Άννα Γιαννακού – Πάσχου, Ευάγγελος Μπαρμπάκος, Γιώργος Κυριακόπουλος και Εμμανουήλ Κωστάκης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης, Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Ευσταθίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Βάσω Μαργαρίτη, Νατάσα Αδαμοπούλου, Λάζαρος Λασκαρίδης, Κωνσταντίνος Κόκουλος, Ανέστης Φωτόπουλος και Ιωάννης Εμιρζάς, ο Σύμβουλος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, κ. Ιωάννης Ρούσσος, ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Τ.Κ. κ. Παντελής Παυλίδης, οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Παναγιώτης Δημάκος, Βασίλης Παπαχρήστος και Παναγιώτης Γεωργούσης (με διπλή ιδιότητα, καθώς είναι υπεύθυνος για το τμήμα Παίδων του Συλλόγου), ο υιός του αείμνηστου πρώην Προέδρου της Π.Α.Ε. Καλλιθέα Νίκου Σαλευρή και γνωστότατος επιχειρηματίας κ. Κώστας Σαλευρής, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και διαιτητής και νυν έφορος του Σταδίου κ. Μπάμπης Αμαραντίδης, καθώς και ο εκλεκτός φίλος και φωτογράφος της συναδέλφου τοπικής εφημερίδος «Νέα Καλλιθέα», κ. Τάσος Παπουλίδης.

Και του χρόνου.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

  

 

  

  

  

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κοπή Βασιλόπιτας και Βραβεύσεις ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ «ΚΑΛΥΨΩ» ΣΤΗΝ κοπή της πατροπαράδοτης Βασιλόπιτας, αλλά και ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κοπή Βασιλόπιτας και Βραβεύσεις ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ «ΚΑΛΥΨΩ» ΣΤΗΝ κοπή της πατροπαράδοτης Βασιλόπιτας, αλλά και Rating: 0
scroll to top