Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 1-3

Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 1-3

Φεβρουάριος 15, 2016 12:54 μμ A+ / A-

Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 1-3

Νέα νίκη με νέα καλή εμφάνιση

ΜΕ ΤΕΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΕΑΚΕΝΑ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΚΑΤΖΙΝΟΥ

GS Patision Vs AO Foinix Kallitheas

ΝΕΑ νίκη με ευρύ πάλι σκορ, σημείωσε, χθες το μεσημέρι της Κυριακής 14 Φεβρουαρίου 2016, ο αγαπημένος μας Φοίνικας Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αθηνών, οι «πράσινοι» του Δημήτρη Τσικριτέα, επικράτησαν στο γήπεδο του Γαλατσίου, του τοπικού Γ.Σ. Πατησίων με 3-1 και έφτασαν, έτσι αισίως τους οκτώ (8) συνεχείς αγώνες αήττητοι.

Οι παίκτες της αγαπημένης μας ομάδας, μπήκαν ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο και παρά την τρανταχτή απουσία, στο κέντρο της άμυνας, του Κώστα Χριστοφοράκη, ο οποίος δεν ξεκίνησε τον αγώνα, στα 2 λεπτά από την έναρξη, κατάφεραν να προηγηθούν, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Ανδρεάκενα.

Το αριστοτεχνικό σε εκτέλεση φάουλ του Ανδρεάκενα, μπορεί να το δει ο κάθε ενδιαφερόμενος, στο βίντεο που ακολουθεί

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί και πέντε λεπτά αργότερα, είχαν δοκάρι σε σουτ του έξοχου χθες Παρτσανάκη.

Η υπεροχή ήταν συνεχής και στο 16ο λεπτό της συνάντησης και πριν προλάβουν καλά-καλά συνέλθουν οι γηπεδούχοι, ο Λουκάς Παπανικολάου, έγινε κάτοχος της μπάλας και με δυνατό σουτ, διαμόρφωσε το 2-0 υπέρ του Φοίνικα, σκορπώντας μεγάλη χαρά, στους λίγους μεν αυτή τη φορά, αλλά πάντοτε πιστούς φίλους της ομάδας, οι οποίοι, μαζί με την γούρικη σημαία, έδωσαν και για άλλη μία φορά το «παρών» στη κερκίδα του γηπέδου Γαλατσίου.

Οι φιλοξενούμενοι, ήταν ασταμάτητοι και στο 23ο λεπτό, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μαρκατζίνου, έδωσαν διαστάσεις θριάμβου για την αγαπημένη μας ομάδα.

Το καταπληκτικό γκολ του Μαρκατζίνου, μπορεί να το δει ο κάθε ενδιαφερόμενος, στο ακόλουθο βίντεο.

Με το 3-0 υπέρ του Φοίνικα, οι παίκτες της αγαπημένης μας ομάδας συνέχισαν να έχουν την κατοχή της μπάλας και να χάνουν σωρεία ευκαιριών για να διευρύνουν το υπέρ τους σκορ.

Σε μία ανύποπτη φάση, όμως, στο 26ο λεπτό της συνάντησης και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ των γηπεδούχων, από τα αριστερά όπως επιτίθονταν, ο Κρασνίκι, με κοντινή κεφαλιά, κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Λουκά Κούτουλα και να μειώσει σε 3-1 για την ομάδα του.

Παρά το γκολ που δέχθηκαν οι φιλοξενούμενοι, όμως, συνέχισαν να έχουν την κατοχή της μπάλας και να χάνουν πολλές, κλασικές μάλιστα, για να «καθαρίσουν» τον αγώνα.

Ευτυχώς, βέβαια, για την αγαπημένη μας ομάδα, που ο διακριθείς Κρασνίκι, σε μία αντεπίθεση των γηπεδούχων, δεν κατάφερε να χρισθεί εκ νέου σκόρερ, όταν μόνος απέναντι στον Λουκά Κούτουλα, τον πλάσαρε, αλλά είδε την μπάλα αφού πρώτα να προσκρούει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Φοίνικα, να καταλήγει τελικά άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 51ο λεπτό της συνάντησης, ο τεχνικός του Φοίνικα, κ. Δημήτρης Τσικριτέας, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Χριστοφοράκη (στη θέση του Ερζουμπουλίδη) και Αϊβαλιωτάκη (στη θέση του ελαφρά τραυματισθέντα Παρτσανάκη) και στην ουσία «σφράγισε» την άμυνα της ομάδας μας. Οι δύο νεοεισελθόντες παίκτες, πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και δεν έδωσαν, πλέον, κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους να γίνουν απειλητικοί προς την εστία του Κούτουλα.

Ο Καλλιθέατης τερματοφύλακας, κατά το δεύτερο ημίχρονο, περισσότερο απειλήθηκε από τον ιδιαίτερα σκληρό πλαστικό χλοοτάπητα του γηπέδου, παρά από τους αντίπαλους επιθετικούς. Μάλιστα, στη μοναδική ουσιαστική φάση που δημιουργήθηκε μπροστά από την εστία του, όχι μόνο έδιωξε την μπάλα, αλλά και τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά.

Από τον Φοίνικα, και οι 14εις ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν, ήταν υπέροχοι. Μαεστρικά καθοδηγούμενοι από τον προπονητή τους κ. Δημήτρη Τσικριτέα, έπαιξαν με πάθος, κυνήγησαν όλες τις φάσεις και δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών για να διευρύνουν, κατά το πολύ, το υπέρ τους σκορ. Μάλιστα, στο μικρό εκείνο χρονικό διάστημα όπου φάνηκε οι γηπεδούχοι να γίνονται περισσότερο απειλητικοί, ο πολύπειρος προπονητής τους, με τις τρεις αλλαγές που πραγματοποίησε, «κλείδωσε» οριστικά το τρίποντο για την αγαπημένη μας ομάδα.

Από τον φιλότιμο και ελλιπέστατο Γ.Σ. Πατησίων, κορυφαίος ήταν ο σκόρερ του Κρασνίκι, ενώ προσπάθησε και ο αρχηγός Φ. Κυρμιτζόγλου.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα έβγαλε τον αγώνα το διαιτητικό τρίο των Χ. Παππά, Β. Τσάφου και Σ. Βαβουράκη, με τον διαιτητή της συνάντησης να δείχνει, μετά το τέλος του αγώνα, κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων Α. Σερίφη, για ανάρμοστη συμπεριφορά προς ποδοσφαιριστή του Φοίνικα.

Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ (Ι. Γεωργόπουλος): Ξυδόπουλος, Καλλίτσης, Β. Κυρμιτζόγλου, Μπαμπάνης, Φ. Κυρμιτζόγλου, Βαρδακαστάνης, Sauca (83’ Χαρίτος), Τετριδμίδας, Κρασνίκι, Κιαπέκος, Καραγκιοζόπουλος (51’ Κονιαβίτης).

Στον πάγκο: Μάρης, Σερίφης, Κορρές, Κουτσίκος.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δ. Τσικριτέας): Κούτουλας, Παρτσανάκης (51’ Αϊβαλιωτάκης), Τσαπανίδης, Ερζουμπουλίδης (51’ Χριστοφοράκης), Gelasvhili, Λουπίδης, Σούτογλου, Καλαϊτζίδης, Παπανικολάου, Ανδρεάκενας, Μαρκατζίνος (83’ Γραμματικόπουλος).

Στον πάγκο: Τσαμποδήμος, Βόντας, Ιάκωβος, Μαστρογιαννόπουλος.

Την επόμενη αγωνιστική, η αγαπημένη μας «πράσινη» ομάδα, φιλοξενεί, στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, τον δυνατό και ιδιαίτερα φιλόδοξο φέτος Αίμο Πετρούπολης, ο οποίος βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και διεκδικεί, με αξιώσεις, την άνοδό του στη Β’ Κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών.

Να σημειωθεί, τέλος, το γεγονός ότι για πρώτη φορά κατά τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο, όλα τα τμήματα των υποδομών του Φοίνικα Καλλιθέας, νίκησαν στους αγώνες που έδωσαν μέσα στο Σαββατοκύριακο 13 & 14/02/2016, που μας πέρασε.

 

   

 

 

 

Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 1-3 Reviewed by on . Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 1-3 Νέα νίκη με νέα καλή εμφάνιση ΜΕ ΤΕΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΕΑΚΕΝΑ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΚΑΤΖΙΝΟΥ  Vs ΝΕΑ νίκη με ευρύ πάλι σκορ, Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 1-3 Νέα νίκη με νέα καλή εμφάνιση ΜΕ ΤΕΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΕΑΚΕΝΑ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΚΑΤΖΙΝΟΥ  Vs ΝΕΑ νίκη με ευρύ πάλι σκορ, Rating: 0
scroll to top