Σάββατο , 4 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιανουάριος 17, 2016 10:00 μμ A+ / A-

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Κοπή Πίτας με Βραβεύσεις

ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2015

ΤΗΝ καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του για το 2016, πραγματοποίησε, χθες το απόγευμα του Σαββάτου 16 Ιανουαρίου 2016, στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Καλυψώ», ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας.

Σε μια σχεδόν κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου και πρώην Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Δημάκος, στη σύντομη ομιλία του, αναφέρθηκε στις επιτυχίες που επέδειξε ο Σύλλογος κατά το περασμένο έτος, ενώ τόνισε ιδιαίτερα και το γεγονός, ότι φέτος συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από την ίδρυσή του.

Αμέσως μετά την σύντομη τοποθέτηση του Προέδρου, πέντε πανέμορφα κορίτσια από το τμήμα της Ρυθμικής Γυμναστικής του Συλλόγου, προσέφεραν ένα ολιγόλεπτο καταπληκτικό πρόγραμμα, αποσπώντας, δίκαια, μετά το τέλος του, το θερμό χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων.

Ακολούθως, οι διοικούντες, προχώρησαν στη βράβευση, μεταξύ άλλων, των αθλητριών και των αθλητών του Συλλόγου που διακρίθηκαν κατά το περασμένο έτος, των χορηγών του, καθώς και των πρωταθλητών Λευτέρη Πετρούνια και Σοφίας Παπαδοπούλου, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Μετά το πέρας των βραβεύσεων, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Παναγιώτης Δημάκος και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» του Δήμου κ. Κωνσταντίνος Ευσταθίου, προχώρησαν στην από κοινού κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

Η εκδήλωση έληξε με την προσφορά κομματιών Πίτας προς όλους όσους παραβρέθηκαν, ενώ οι τρεις τυχεροί της βραδιάς, έφυγαν με αντίστοιχα πολύ ωραία αναμνηστικά δώρα.

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αναστάσιος Γαϊτάνης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Θεόδωρος Ψαλιδόπουλος, Κωνσταντίνος Κόκουλος και Γεώργιος Κουτσογιάννης, καθώς και οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι Κυρίες Ειρήνη Μουστάκη και Έλενα Κοντιζά.

Και του χρόνου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κοπή Πίτας με Βραβεύσεις ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΤΗΝ καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής της ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κοπή Πίτας με Βραβεύσεις ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΤΗΝ καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής της Rating: 0
scroll to top