Σάββατο , 4 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » ΦΟΙΒΟΣ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 3-6

ΦΟΙΒΟΣ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 3-6

Ιανουάριος 17, 2016 8:07 μμ A+ / A-

ΦΟΙΒΟΣ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 3-6

Επιτέλους, Νίκη!…

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ, ΜΕ 3 ΤΕΡΜΑΤΑ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ νίκη για τον Ολυμπιακό Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας Π.Ε.Π.Σ. Σάλας, οι «γαλάζιοι» του Θωμά Θεοδώρου, επικράτησαν, το απόγευμα του Σαββάτου 16 Ιανουαρίου 2016. εκτός έδρας επί του Φοίβου Νέου Κόσμου με 6-3 και ανέβηκαν βαθμολογικά.

Οι «γαλάζιοι» της πόλης μας, παρότι σε έναν ακόμη αγώνα παρατάχθηκαν με πολλές και σημαντικές ελλείψεις παικτών, ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ, μόλις στο 1ο λεπτό της συνάντησης, με τέρμα που σημείωσε ο Παντελής Αμερικάνος.

Στο 11ο λεπτό της συνάντησης, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα, με τέρμα που σημείωσε ο Bodjony. Ευτυχώς, όμως, οι Καλλιθεάτες αντέδρασαν άμεσα και δύο λεπτά αργότερα (13’), πήραν κεφάλι στο σκορ, με τέρμα που σημείωσε ο Ρήγας.

Ο ίδιος παίκτης, έξι λεπτά αργότερα, στο 19ο λεπτό της συνάντησης, σημείωσε και δεύτερο τέρμα και διαμόρφωσε το 3-1 υπέρ της ομάδας του, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Θωμά Θεοδώρου μπήκαν πολύ πιο ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο και με τέρματα που σημείωσαν ο Αμερικάνος στο 21’ και στο 22’ της συνάντησης, καθώς και ο Αποστολάτος στο 29ο λεπτό της συνάντησης, «κλείδωσαν» τη νίκη, καθώς έδωσαν αέρα 5 τερμάτων στον Ολυμπιακό.

Στα υπόλοιπα διαδικαστικά λεπτά, όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, οι «γαλάζιοι» της πόλης μας πάτησαν φρένο στην απόδοσή τους και έτσι έδωσαν την ευκαιρία στους γηπεδούχους, μέσα σε δύο λεπτά, να διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, 3-6.

Τα δύο τελευταία τέρματα των γηπεδούχων, σημείωσαν ο Hasanago στο 35’ και ο Κούτσι στο 36’.

Ήταν σίγουρα μία νίκη ψυχολογίας για το σωματείο της πόλης μας, καθώς έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί 3ών συνεχόμενων αγώνων, με απολογισμό 2 ήττες και 1 ισοπαλία.

Κορυφαίος των «γαλάζιων», καθώς και του αγώνα, αναδείχθηκε ο Παντελής Αμερικάνος, ο οποίος σημείωσε 3 καθοριστικά τέρματα.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το διαιτητικό δίδυμο των Ν. Ασημακόπουλου και Ο. Κολοκυθά, με τον Χ. Νικολαΐδη να ασκεί καθήκοντα Γραμματείας.

ΦΟΙΒΟΣ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: Ραγιάς, Hasanago, Ζανουδάκης, Κούτσι, Λίκας, Bodjony.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Θωμάς Θεοδώρου): Τσίπρας, Δερτιλής, Αμερικάνος, Ρήγας, Γαστεράτος, Αποστολάτος, Δραγανίδης.

Pantelis Amerikanos Ο κορυφαίος του αγώνα, Παντελής Αμερικάνος.

ΦΟΙΒΟΣ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 3-6 Reviewed by on . ΦΟΙΒΟΣ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 3-6 Επιτέλους, Νίκη!... ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ, ΜΕ 3 ΤΕΡΜΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ νίκη για τον Ολυμπιακό Καλλιθέας. Στο ΦΟΙΒΟΣ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 3-6 Επιτέλους, Νίκη!... ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ, ΜΕ 3 ΤΕΡΜΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ νίκη για τον Ολυμπιακό Καλλιθέας. Στο Rating: 0
scroll to top