Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιανουάριος 17, 2016 10:27 μμ A+ / A-

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Πανεξόρμηση στην Καλλιθέα

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

ΠΑΝΕΞΟΡΜΗΣΗ στους χώρους δουλειάς, στα καταστήματα και τις λαϊκές γειτονιές της πόλης, πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου 16 Ιανουαρίου 2016, η Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας.

Από τον Σκλαβενίτη στις Τζιτζιφιές, το εμπορικό κέντρο της πόλης, μέχρι τις γειτονιές και τα καταστήματα του Λόφου Σικελίας, οι δυνάμεις της Λαϊκής Επιτροπής Καλλιθέας μοίρασαν την ανακοίνωση του Π.Α.ΜΕ και το κάλεσμα τους για μαζική οργάνωση της πάλης, συμμετοχή στο συλλαλητήριο του Σαββάτου 23 Ιανουαρίου 2016 στην Ομόνοια και στην Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία στις 4 Φεβρουαρίου 2016, ενάντια στο αντιασφαλιστικό έκτρωμα που φέρνει η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ.

Διάχυτη ήταν η αγανάκτηση του κόσμου, ο οποίος στην πλειοψηφία του εξέφρασε την διάθεση να αντιδράσει, αφού «η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο», όπως είπαν, για τις λαϊκές οικογένειες.

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πανεξόρμηση στην Καλλιθέα ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΠΑΝΕΞΟΡΜΗΣΗ στους χώρους δουλειάς, στα καταστήματα και τις λαϊκές γει ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πανεξόρμηση στην Καλλιθέα ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΠΑΝΕΞΟΡΜΗΣΗ στους χώρους δουλειάς, στα καταστήματα και τις λαϊκές γει Rating: 0
scroll to top