Κυριακή , 28 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιανουάριος 11, 2016 11:08 πμ A+ / A-

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Κοπή Βασιλόπιτας

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ

ΤΗΝ πατροπαράδοτη εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτάς του, πραγματοποίησε χθες το απόγευμα Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Καλλιθέας.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, στην οποία φιλοξενείται και στεγάζεται ο ιδιαίτερα δραστήριος αυτός Σύλλογος της πόλης μας, τους παρευρισκόμενους υποδέχθηκε η Πρόεδρος Κα Γεωργία Κίτσιου, ενώ ακολούθως, τον λόγο έλαβε ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο οποίος αφού πρώτα ευχήθηκε Καλή Χρονιά σε όλους και αναφέρθηκε, εν συντομία, στο τι έκανε η Διοίκησή του την περασμένη χρονιά και στο τι προτίθεται να κάνει και φέτος, έκοψε το πρώτο κομμάτι από τη Βασιλόπιτα.

Αμέσως μετά, ένας – ένας, οι επίσημοι προσκεκλημένοι του Συλλόγου, έκοψαν με τη σειρά τους και από ένα κομμάτι, με πρώτο τον Β’ Αντιπρόεδρο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κ. Κώστα Κωνή και επόμενους τους κ.κ. Άννα Γιαννακού – Πάσχου, Βάσω Μαργαρίτη, Γιώργο Κυριακόπουλο, Ανέστη Φωτόπουλο, Σταύρο Ζάκα, Κωνσταντίνο Ευσταθίου, Κορίνα Δαμουλιάνου, Γιώργο Κουτσογιάννη και Γιάννη Εμιρζά, ενώ από ένα κομμάτι έκοψαν οι δάσκαλοι και ορισμένα μέλη του Συλλόγου.

Εκτός των προαναφερθέντων, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Καλλιθέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ.κ. Στέλιος Κώτσος, Αθηνά Σαραντάκη, Μηνάς Παπαδόπουλος και Φώτης Πεχλιβανίδης, καθώς και ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Γεωργούσης.

Μετά το πέρας της κοπής της Βασιλόπιτας, σε όλους τους παρευρισκόμενους προσφέρθηκαν εδέσματα από την Ήπειρο και αναψυκτικά, ενώ στο τυχερό άτομο που έπεσε το «φλουρί» της Βασιλόπιτας, δόθηκε ως αναμνηστικό δώρο, μια ιδιαίτερα καλαίσθητη Εικόνα με την Παναγία και τον Ιησού Χριστό.

Και του χρόνου.

  

  

  

  

  

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κοπή Βασιλόπιτας ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΗΝ πατροπαράδοτη εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτάς του, πραγματοποίησε χθες το απ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κοπή Βασιλόπιτας ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΗΝ πατροπαράδοτη εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτάς του, πραγματοποίησε χθες το απ Rating: 0
scroll to top