Τετάρτη , 1 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΓΑΛΑΞΙΑΣ

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΓΑΛΑΞΙΑΣ

Ιανουάριος 10, 2016 9:23 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΓΑΛΑΞΙΑΣ

«Λευκή» ισοπαλία

ΓΙΑ ΤΗΝ 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ

«ΛΕΥΚΗ» ισοπαλία, παραχώρησε, σήμερα το μεσημέρι της Κυριακής 10 Ιανουαρίου 2015, στο γήπεδο της Παραλίας των Τζιτζιφιών, ο αγαπημένος μας Φοίνικας Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής και τελευταίας του 1ου Γύρου του 4ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Αθηνών, οι «πράσινοι» της πόλης μας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 με τον Γαλαξία Περιστερίου.

Οι παίκτες του Δημήτρη Τσικριτέα, παρότι για πρώτη φορά προσήλθαν σε αγώνα με 18 παίκτες, μπήκαν «μουδιασμένοι» στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να έχουν, από την έναρξή του, τον έλεγχο στο κέντρο και να χάνουν πρώτοι καλή ευκαιρία για να πάρουν κεφάλι στο σκορ.

Σιγά – σιγά, όμως, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, και ισορρόπησαν τον αγώνα. Μετά το 20ό λεπτό της συνάντησης, είχαν την κατοχή της μπάλας, πίεσαν, αλλά η πολύ σωστά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενουμένων, δεν έδωσε περιθώρια στους Καλλιθεάτες να δημιουργήσουν κάποια καλή ευκαιρία σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο.

Στο 2ο ημίχρονο, η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο του νεοαποκτηθέντα Βασίλη Μαρκατζίνου στη θέση του Γιώργου Αϊβαλιωτάκη, βοήθησε στο να κυριαρχήσουν οι «πράσινοι» στον χώρο του κέντρου και στο να δημιουργήσουν μερικές αξιόλογες φάσεις για επίτευξη ενός τέρματος.

Ιδιαίτερα δε, μετά και την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο του Λουκά Παπανικολάου (ο οποίος επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους έπειτα από πολύμηνη απουσία, που κόστισε πολύ στην αγαπημένη μας ομάδα), στη θέση του Χρήστου Καλαϊτζίδη, στο 62ο λεπτό της συνάντησης, οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και έγιναν περισσότερο απειλητικοί προς την εστία των φιλοξενουμένων.

Προς το τέλος του αγώνα, άρχισε να γίνεται ορατή η κούραση στα πόδια των παικτών του αγαπημένου μας Φοίνικα, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι παίκτες του Βασίλη Σκαλτσά να χάσουν και εκείνοι ορισμένες ευκαιρίες για να πετύχουν τέρμα και να «κλέψουν» τη νίκη.

Το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Βλατάκη, βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες, ένα αποτέλεσμα, που από την συνολική εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, κρίνεται απόλυτα δίκαιο.

Χωρίς ουσιαστικά λάθη το διαιτητικό τρίο των Βλατάκη, Γάκη και Μάρρα, με τον διαιτητή, όμως, να ελέγχεται στον πειθαρχικό έλεγχο, καθώς άφησε ατιμώρητες αρκετές ύβρεις μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δημήτρης Τρικριτέας): Κούτουλας, Παρτσανάκης, Τσαπανίδης, Χριστοφοράκης, Γραμματικόπουλος (78’ Λουπίδης), Κοντάκος, Αϊβαλιωτάκης (46’ Μαρκατζίνος), Σούτογλου, Γκελασβίλι, Ανδρεάκενας, Καλαϊτζίδης (62’ Παπανικολάου).

Στον πάγκο: Μαστρογιαννόπουλος, Μαξακούλης, Βοντάς, Ιάκωβος.

ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Βασίλης Σκαλτσάς): Στεργίου, Πιτταράς, Καβάγιας, Περουκανέας, Βλάχος, Μαυρής, Κανελλόπουλος (70’ Παναγιωτόπουλος), Κουτσονικολής, Εκατόνταρχος, Ψηλός (85’ Κούκος), Καραγκούνης.

Στον πάγκο: Σταματίου.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΓΑΛΑΞΙΑΣ Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΓΑΛΑΞΙΑΣ «Λευκή» ισοπαλία ΓΙΑ ΤΗΝ 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ «ΛΕΥΚΗ» ισοπαλία, παραχώρησε, σήμερα το μεσημέρι τ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΓΑΛΑΞΙΑΣ «Λευκή» ισοπαλία ΓΙΑ ΤΗΝ 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ «ΛΕΥΚΗ» ισοπαλία, παραχώρησε, σήμερα το μεσημέρι τ Rating: 0
scroll to top