Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιανουάριος 11, 2016 2:20 μμ A+ / A-

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Εντός έδρας ήττα, με άσχημη εμφάνιση!…

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΑΘΗΝΩΝ

  Vs

ΤΗΝ ήττα γνώρισε, χθες το βράδυ, ο Ολυμπιακός Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας Π.Ε.Π.Σ. Σάλας, στο κλειστό του Εσπέρου, ο ανέλπιστα κακός Ολυμπιακός Καλλιθέας, ηττήθηκε με 7-4, από τον Αδέσποτο Αθηνών και απώλεσε ακόμη και το πλεονέκτημα της διαφοράς τερμάτων σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον χθεσινοβραδινό αντίπαλό του.

Οι παίκτες του Θωμά Θεοδώρου, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο «μουδιασμένοι» και στο 13ο λεπτό της συνάντησης βρέθηκαν πίσω στο σκορ, με τέρμα που σημείωσε ο Σκιάνης.

Στο αμέσως λεπτό οι «γαλάζιοι» της πόλης μας αντέδρασαν και έφεραν το ματς στα ίσα, με τέρμα που σημείωσε ο Ζήκας.

Παρά την ισοφάριση, όμως, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι «μουδιασμένοι» και νευρικοί στις κινήσεις τους, με αποτέλεσμα στο 19ο λεπτό και πάλι ο Σκιάνης, να δώσει την πρωτοπορία στο σκορ για την ομάδα του.

Και στο δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό δεν άλλαξε.

Οι μεν Καλλιθεάτες ήταν νευρικοί και εμφανώς κουρασμένοι, οι δε φιλοξενούμενοι «πέταγαν φωτιές», με αποτέλεσμα στο 22’ με τον Τάσια , αλλά και στο 23’ με τον Σκιάνη, να αποκτήσουν διαφορά τριών τερμάτων και να «καθαρίσουν», στην ουσία, τον αγώνα.

Ο Ολυμπιακός μείωσε στο σκορ με τον Μπακάλη στο 28ο λεπτό της συνάντησης, αλλά και πάλι οι φιλοξενούμενοι αύξησαν γρήγορα – γρήγορα (στο 33’) τη διαφορά στα τρία τέρματα, με σκόρερ τον Αντωνιάδη.

Με τον αγώνα να φαίνεται χαμένος, οι παίκτες του Θωμά Θεοδώρου πέρασαν στην αντεπίθεση παίζοντας με 5 ποδοσφαιριστές και τους 2 τερματοφύλακές τους στον πάγκο, προσπάθησαν, μείωσαν, σε 5-4, με δύο τέρματα που σημείωσε ο Μπακάλης στο 36’ και στο 38ο λεπτό της συνάντησης, αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό, στο 39ο, οι φιλοξενούμενοι με τέρματα που σημείωσαν οι Τσιούρης και Σκιάνης, διαμόρφωσαν το τελικό 7-4 υπέρ τους.

Με την ήττα αυτή, την 4η σε 10 αγώνες, ο Ολυμπιακός Καλλιθέας έπεσε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 13 βαθμούς και με απολογισμό, κατά το πρώτο μισό του πρωταθλήματος, 4 νίκες, 1 ισοπαλία, 4 ήττες και 1 ρεπό.

Την επόμενη αγωνιστική, οι «γαλάζιοι» της πόλης μας, φιλοξενούνται από τον Φοίβο Νέου Κόσμου.

Χωρίς λάθη το διαιτητικό δίδυμο των Ασημακόπουλου και Κολοκυθά, με τον Μποζονέλο να ασκεί χρέη Γραμματείας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Θωμάς Θεοδώρου): Τσιβιλής, Δερτιλής, Αμερικάνος, Μπακάλης, Ζήκας, Τσίπρας, Ρήγας, Αποστολάτος, Κουλούρης.

ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: Ανδρέου, Τσιούρης, Διαμαντόπουλος, Αντωνιάδης, Καλληγάς, Τάσιας, Σκιάνης, Μοκβέλ, Χάλας, Ορφανός, Γκότσινας, Νίνος, Κάτσης.

  

  

  

 

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Εντός έδρας ήττα, με άσχημη εμφάνιση!... ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΑΘΗΝΩΝ  Vs ΤΗΝ ήττα γνώρισε, χθες το βράδυ, ο Ολυμπιακός Καλλιθέας. Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Εντός έδρας ήττα, με άσχημη εμφάνιση!... ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΑΘΗΝΩΝ  Vs ΤΗΝ ήττα γνώρισε, χθες το βράδυ, ο Ολυμπιακός Καλλιθέας. Rating: 0
scroll to top