Σάββατο , 4 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » Ο.Π.Α.Α. «ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ» & ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ο.Π.Α.Α. «ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ» & ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιανουάριος 23, 2016 7:33 μμ A+ / A-

Ο.Π.Α.Α. «ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ» & ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Πρωτόγνωρη Εκδήλωση!!!

ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΟΠΟΥ ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

ΜΕ μία πρωτόγνωρη εκδήλωση ο Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» και η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Καλλιθέας τίμησαν, ουσιαστικά, τους εργαζόμενους στους δύο αυτούς, νευραλγικής σημασίας τομείς, προσφέροντας, με την ευκαιρία της Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, ανεπανάληπτες ανθρώπινες στιγμές, χαράς, κατανόησης, συναδελφικότητας, και ενδιαφέροντος, από την πλευρά της Διοίκησης του Δήμου.

Ευνόητο ήταν, ότι σ΄ αυτήν την λαμπρή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Ιανουαρίου 2016, στις εγκαταστάσεις της Ναυταθλητικής Μαρίνας Καλλιθέας, συμμετείχαν όλοι σχεδόν οι εργαζόμενοι των δύο τομέων, οι οποίοι με την ογκώδη παρουσία τους εξέφρασαν την ευαρέσκειά τους, για την πρωτοβουλία των Διοικήσεων των δύο Τομέων.

Στις σύντομες ομιλίες τους, τόσο ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτριος Κάρναβος όσο και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Εμμανουήλ Κωστάκης και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και ‘Άθλησης «Γιάννης Γάλλος», κ. Κωνσταντίνος Ευσταθίου, τόνισαν την αναγκαιότητα της καλά οργανωμένη ς και συντονισμένης κοινής προσπάθειας Διοικήσεως και Εργαζομένων, στην επίλυση των προβλημάτων της Πόλης, που προκύπτουν κυρίως από την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα.

Χρόνια τώρα, οι Εργαζόμενοι του Δήμου Καλλιθέας, διοργάνωναν μόνοι τους τις εορταστικές εκδηλώσεις τους. Αυτή τη φορά, όμως, οι νέοι άνθρωποι που διαχειρίζονται, εδώ και δέκα επτά, μόλις, μήνες, τις τύχες της Πόλης, σκέφθηκαν διαφορετικά: Ήρθε ο καιρός να αναγνωρισθεί η συνεισφορά των εργαζόμενων, στην γενικότερη προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών της Πόλης, μέσα σε ένα οικονομικό περιβάλλον, που δέχεται τα πυρά μιας μακρόχρονης και συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης.

Παρόλα αυτά, δεν έλειψε τίποτε και η εκδήλωση από Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, εξελίχθηκε σε ένα ανθρώπινο οικογενειακό και άκρως συναισθηματικό γλέντι, όπου κυριαρχούσαν τα χαμόγελα και η αποτυπωμένη στα πρόσωπα των συμμετασχόντων ικανοποίηση και χαρά.

Με καλή διάθεση, με αφθονία και ποικιλία καλού φαγητού, που περιλάμβανε απίθανες λιχουδιές, με μπόλικο καλό κρασί και τσίπουρο, με την καταπληκτική πολυμελή λαϊκή ορχήστρα της Σχολής του Θανάση Πολυκανδριώτη και τις υπέροχες φωνές μιας λαμπερής και καταπληκτικής τραγουδίστριας και δύο πολύ καλών τραγουδιστών, η εκδήλωση μετατράπηκε σε «ξεφάντωμα» με εναλλασσόμενους χορούς και τραγούδια.

Την πατροπαράδοτη πίτα έκοψε ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος, οποίος συνοδεύονταν από την απαστράπτουσα από ομορφιά σύζυγό του ΄Ελσα.

Από της πλευρά της Αντιπολίτευσης του Δήμου το «Παρών έδωσαν: Η Αρχηγός της μείζονος Αντιπολιτεύσεως και Επικεφαλής της Δημοτικής Παρατάξεως «Όλα για την Καλλιθέα μας», Κα Βάσω Μαργαρίτη και ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παρατάξεως «Τώρα Καλλιθέα» κ. Λάζαρος Λασκαρίδης.

Στις σύντομες ομιλίες τους, εξέφρασαν τις καλύτερες ευχές τους για το 2016, στους εργαζόμενους και στις οικογένειες τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η Γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής Καλλιθέας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κα Αθηνά Σαραντάκη.

Η Εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κλήρωση λαχνών μεταξύ των εργαζόμενων, από την οποία πολλοί απόκτησαν δώρα μεγάλης αξίας, κυρίως ηλεκτρονικά, προσφορά των λειτουργούντων στην Πόλη μας Επιχειρήσεων.

Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Κώστας Ράντος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο.Π.Α.Α. «ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ» & ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Ο.Π.Α.Α. «ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ» & ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πρωτόγνωρη Εκδήλωση!!! ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΟΠΟΥ ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ Ο.Π.Α.Α. «ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ» & ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πρωτόγνωρη Εκδήλωση!!! ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΟΠΟΥ ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ Rating: 0
scroll to top