Τρίτη , 7 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Το μέλλον τους ανήκει!…

Το μέλλον τους ανήκει!…

Δεκέμβριος 14, 2015 1:14 μμ A+ / A-

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΟΥΡΛΗΣ – ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2001 – 2003

Το μέλλον τους ανήκει!…

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 1-3

 Vs

ΕΝΑΣ ακόμη αγώνας πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015, για το δυνατό Τουρνουά ποδοσφαίρου Μπουρλής.

Για την κατηγορία των ποδοσφαιριστών γεννηθέντων τα έτη 2001 έως και 2003, ο Φοίνικας Καλλιθέας, αποκλειστικά με ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2003, υποδέχθηκε στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, τον Γ.Σ. Καλλιθέα, οι περισσότεροι παίκτες του οποίου ήταν γεννηθέντες το 2001.

Παρά την σωματική διαφορά, όμως, των παικτών των δύο ομάδων, παίχθηκε ένας εξαιρετικά ενδιαφέρον αγώνας, κατά τον οποίο οι φιλοξενούμενοι της Καλλιθέας, επικράτησαν με σκορ 3-1, με τέρματα που σημείωσαν οι Όσκαρ Γιανικόβσκι, για λογαριασμό του Φοίνικα και Φραγκογιάννης (2 τέρματα) και Σάλτας, για την Καλλιθέα.

Στο πρώτο ημίχρονο, η διαφορά ηλικίας αλλά και σωματοδομής των δύο ομάδων, ήταν εμφανέστατη, με αποτέλεσμα οι τυπικά φιλοξενούμενοι της Καλλιθέας να προηγηθούν, πολύ γρήγορα, με 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με τις σχετικές αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν από τους προπονητές των ομάδων, επήλθε σχετική ισοδυναμία, με αποτέλεσμα να σημειωθούν δύο ακόμη τέρματα, αυτή τη φορά, ένα για κάθε ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι ο  Φοίνικας Καλλιθέας αγωνίστηκε με τις «γαλάζιες» εμφανίσεις που φέρουν και το λογότυπο του site μας πάνω τους, όπως επίσης και ότι προς το τέλος του αγώνα, οι παίκτες του κ. Βασίλη Μανιφάβα, έχασαν δύο «κλασικές» ευκαιρίες, που αν τις αξιοποιούσαν, θα έφερναν σίγουρα το ματς στα ίσα.

Βλέποντας ότι και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν καθαρά και σωστά, πιστεύουμε ότι αξίζει να αποδοθούν τα εύσημα και στα δύο Καλλιθεάτικα σωματεία της πόλης μας, για τον σπουδαίο ρόλο που επιτελούν. Σίγουρα, αν όχι για όλους τους συμμετέχοντες στον χθεσινό αγώνα, τουλάχιστον για τους περισσότερους, αν προσεχθούν και αξιοποιηθεί κατάλληλα το έμφυτο ταλέντο τους, η διαπίστωση είναι μια. Το μέλλον τους ανήκει και μπορούν κάλλιστα να αποτελέσουν τους αυριανούς αστέρες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με βάση το Φύλλο Αγώνα, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Βασίλης Μανιφάβας): Μπαλτάς, Σελαμάι, Παναγιώτοβ, Καρατζάς, Χοτζάι, Σκόκοτας, Μουχτής, Γιανικόβσκι, Κοδήμας, Γιαννόπουλος, Γρούτζι, ενώ αγωνίστηκαν και οι Μιλάι, Παπαδόπουλος, Ζάγκας, Χαροκοπάκης.

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Κώστας Ελευθεριάδης): Γιαννούλης, Μιτουακού, Σπυρωπάλης, Κώτσια, Κυριακάτης, Χούλης, Συρανίδης, Ταμπάκου, Φραγκογιάννης, Ελληνάκης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Μαργιέλος, Μπράνης, Παναγιωτόπουλος, Σάλτας, Κατσούλης, Θεοδώρου, Παναγόπουλος, Νταϊα, Παπαχρήστος, Στύλος, Γκώτσης.

Α.Ο. Φοίνιξ Καλλιθέας.

Γ.Σ. Καλλιθέα.

Το μέλλον τους ανήκει!… Reviewed by on . ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΟΥΡΛΗΣ – ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2001 – 2003 Το μέλλον τους ανήκει!... Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 1-3  Vs ΕΝΑΣ ακόμη αγώνας πραγματοποιήθηκε χθες το απ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΟΥΡΛΗΣ – ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2001 – 2003 Το μέλλον τους ανήκει!... Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 1-3  Vs ΕΝΑΣ ακόμη αγώνας πραγματοποιήθηκε χθες το απ Rating: 0
scroll to top