Τρίτη , 7 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ: 5-2

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ: 5-2

Δεκέμβριος 14, 2015 12:11 μμ A+ / A-

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 4ου ΟΜΙΛΟΥ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ

Πεντάρα με μεγάλη μπάλα!…

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ: 5-2

 Vs

ΜΕΓΑΛΗ μπάλα έπαιξε, το απόγευμα της Κυριακής 13 Δεκεμβρίου 2015, η αγαπημένη μας «πράσινη» ομάδα.

Ο Φοίνικας Καλλιθέας, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Αθηνών, σημείωσε τη δεύτερη νίκη του στο Πρωτάθλημα, επικρατώντας στο γήπεδο της παραλίας Τζιτζιφιών, του Άτλαντα Κυψέλης, με το ευρύ και εντυπωσιακό 5-2.

Οι παίκτες του Δημήτρη Τσικριτέα μπήκαν ορεξάτοι και πεισμωμένοι στον αγωνιστικό χώρο και μέσα στα 20 λεπτά της συνάντησης είχαν ουσιαστικά «καθαρίσει» τον αγώνα, καθώς προηγούνταν ήδη με 2-0, με τέρματα που σημείωσαν οι Μαστρογιαννόπουλος στο 15ο λεπτό και Χριστοφοράκης στο 20ό λεπτό.

Παρά το 2-0 υπέρ τους, οι Καλλιθεάτες συνέχισαν να πιέζουν τους φιλοξενούμενους και καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, δεν τους έδωσαν κανένα δικαίωμα να επισκεφθούν την εστία του Λουκά Κούτουλα (ο οποίος στο 2ο ημίχρονο πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή απόκρουση, που χειροκροτήθηκε θερμά από όλους όσους παραβρέθηκαν στην κερκίδα του γηπέδου).

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «πράσινοι» της πόλης μας, παίζοντας με σωστή τακτική, έδωσαν χώρο στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν, αλλά στην προσπάθειά τους να φτάσουν στη μείωση του σκορ, άφησαν πολλές φορές εκτεθειμένη την άμυνά τους και τελικά το πλήρωσαν ακριβά, καθώς τόσο ο Ανδρεάκενας, στο 53ο και στο 63ο λεπτό της συνάντησης, όσο και ο Κοντάκος, στο 73ο λεπτό, σημείωσαν τρία ακόμη τέρματα και έφτασαν το σκορ στο εντυπωσιακό 5-0.

Από εκεί και έπειτα, δικαιολογημένα, άρχισε να κάνει έντονα αισθητή την παρουσία της η κούραση των παικτών μας, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι, με τον μοναδικό ουσιαστικό διακριθέντα τους, τον Νίκο Ρηγόπουλο, να μειώσουν σε 5-2, πρώτα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 75’ (σε παράβαση που υπέπεσε ο κατά τα άλλα έξοχος Κώστας Χριστοφοράκης) και έπειτα στο 81’, με κεφαλιά.

Το αποτέλεσμα της συνάντησης κρίνεται πέρα για πέρα δίκαιο. Οι παίκτες της αγαπημένης μας ομάδας, παίζοντας μετά από πάρα πολύ καιρό με τους βασικούς αμυντικούς, κατάφεραν να εφαρμόσουν πλήρως στον αγωνιστικό χώρο τα όσα τους διδάσκει ο πολύπειρος προπονητής τους Δημήτρης Τσικριτέας και έτσι, έπειτα και από το ισόπαλο 1-1 της προηγούμενης εβδομάδος κόντρα στον δυνατό Π.Ο. ΨΥΧΙΚΟΥ, κατάφεραν να ξεκολλήσουν από τον πάτο της βαθμολογίας στον όμιλό τους.

Ευχόμαστε ολόψυχα, αυτή η αγωνιστική ανάταση της ομάδας μας να συνεχιστεί και στους υπόλοιπους αγώνες της, γιατί ο Φοίνικας Καλλιθέας είναι ένα σωματείο με ιστορία τουλάχιστον 92 ετών και με πάμπολλες διακρίσεις, ακόμη και κατά το πρόσφατο παρελθόν και σίγουρα αυτή η θέση δεν του αρμόζει.

Από τον Φοίνικα, κανείς δεν υστέρησε. Όλοι απέδωσαν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους και όλοι, μαζί, πέτυχαν την σπουδαία αυτή νίκη, τόσο από βαθμολογικής άποψης, όσο, κυρίως, από ψυχολογικής.

Από τον άτυχο φιλοξενούμενο Άτλαντα, διακρίθηκε ο διπλός σκόρερ του, Ρηγόπουλος.

Πολύ καλό το διαιτητικό τρίο των Παναγιωταρά, Μπαράκου και Μπουζιάνη.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δημήτρης Τσικριτέας): Κούτουλας, Παρτσανάκης, Τσαπανίδης, Χριστοφοράκης, Λουπίδης, Κοντάκος, Αλεξανδρής (87’ Γραμματικόπουλος), Σούτογλου (75’ Ιάκωβος), Μαστρογιαννόπουλος (55’ Ερζουμπουλίδης), Ανρεάκενας, Καλαίτζίδης.

Στον πάγκο έμειναν οι: Χρήστου και Γκελασβίλι.

Α.Ο. ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Ευστράτιος Σάββας): Μουστάκας, Τσακαλίδης, Ζησόπουλος, Κοσμίδης, Σλεποκούροβ, Ζίκα (61’ Χρυσοχοϊδης), Τελάι, Ζενέλι, Καραχάλιος, Ρηγόπουλος, Σάμμα (61’ Σπάθιας).

Στον πάγκο έμειναν οι: Σινομάτι, Σούμπασι, Κοντοφρύος και Συριανός.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ: 5-2 Reviewed by on . 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 4ου ΟΜΙΛΟΥ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ Πεντάρα με μεγάλη μπάλα!... Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ: 5-2  Vs ΜΕΓΑΛΗ μπάλα έπαιξε, το απ 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 4ου ΟΜΙΛΟΥ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ Πεντάρα με μεγάλη μπάλα!... Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ: 5-2  Vs ΜΕΓΑΛΗ μπάλα έπαιξε, το απ Rating: 0
scroll to top