Τετάρτη , 8 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δεκέμβριος 14, 2015 2:32 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δείπνο στους προπονητές και στα μέλη των Διοικήσεων

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ

ΤΡΕΙΣ και πλέον ώρες ξέγνοιαστες, είχαν την ευκαιρία να περάσουν, χθες το βράδυ Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015, οι προπονητές, αλλά και τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των δύο αδελφών ποδοσφαιρικών σωματείων της πόλης μας, του Φοίνικα Καλλιθέας και του Ολυμπιακού Καλλιθέας.

Ο κοινός Πρόεδρος των δύο ιδιαίτερα αγαπητών, σε εμάς, σωματείων κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, στα πλαίσια της σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των προπονητών, αλλά και των μελών των διοικήσεων των δύο αυτών συλλόγων, τους προσκάλεσε σε παράθεση δείπνου, στο ολοκαίνουργιο μαγαζί – τσιπουράδικο της πόλης μας, επί της οδού Ισμήνης 84, στις Τζιτζιφιές, με την επωνυμία LOvelha Negra”.

Εκεί, υπό τους ήχους απαλής μουσικής, με καταπληκτικούς μεζέδες και επηρεασμένοι από τα επιτυχή αποτελέσματα των δύο αγαπημένων μας ομάδων μέσα στο Σαββατοκύριακο, με κορυφαία αυτή της πεντάρας του Φοίνικα, όσοι παραβρέθηκαν, είχαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, να συζητήσουν για θέματα που απασχολούν τα δύο σωματεία της πόλης μας, να βρουν λύσεις σε αυτά, αλλά και να περάσουν στιγμές ξέγνοιαστες, όπου η εγκαρδιότητα και φιλικότητα, ήταν κάτι παραπάνω από εμφανείς.

Κοντά τους, παραβρεθήκαμε και εμείς, έπειτα από σχετική πρόσκληση του φίλου μας κ. Βασίλη Σπηλιωτόπουλου, τον οποίο και ευχαριστούμε, για άλλη μια φορά, για την αγάπη και για τον σεβασμό, με τα οποία μας περιβάλλει.

Το πέρας αυτού του δείπνου – συνάντησης, βρήκε όλους τους συμμετέχοντες να ανταλλάσουν ευχές και υποσχέσεις για μια εκ νέου συνάντηση στο προσεχές μέλλον.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Δείπνο στους προπονητές και στα μέλη των Διοικήσεων ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Δείπνο στους προπονητές και στα μέλη των Διοικήσεων ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟ Rating: 0
scroll to top