Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Δεκέμβριος 5, 2015 9:23 μμ A+ / A-

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Χριστουγεννιάτικη Αγορά

ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΜΙΑ πραγματικά αξιέπαινη πρωτοβουλία για την ανακούφιση απόρων οικογενειών, αναλαμβάνει ο Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών Καλλιθέας.

Το Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης του ιδιαίτερα δραστήριου αυτού Συλλόγου, που κοσμεί, με τη δράση του και με το μεγαλοπρεπές Μέγαρό του την πόλη μας, από το μακρινό 1928, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη Αγορά, με χριστουγεννιάτικα δώρα, με βιβλία, με κεντήματα και ζωγραφική σε μουσαμά, όπου ως θέμα έχουν παραδοσιακά μοτίβα από συλλογή παλαιών κεντημάτων, με χειροποίητα κοσμήματα, καθώς και με τα διάσημα Πολίτικα Γλυκά, τα οποία θα μπορεί να θαυμάσει, αλλά και να αγοράσει, ο καθένας από εμάς, από μεθαύριο Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2025 έως και την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015.

Η Χριστουγεννιάτικη Αγορά θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο του Συλλόγου (Δημοσθένους 117) και θα λειτουργεί καθημερινά, από 10:00 έως 13:00 και από 18:00 έως 21:00.

Οι προς έκθεση και πώληση καταπληκτικές δημιουργίες, που είχαμε την τύχη να τις δούμε νωρίτερα, ανήκουν σε μία γλυκύτατη Κυρία, η οποία θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, καθώς όπως τόνισε και η ίδια, «ο σκοπός για τον οποίο γίνεται αυτή η Χριστουγεννιάτικη αγορά, είναι ιερός. Δεν χρειάζεται ο κόσμος να θαυμάσει εμένα, αλλά τις δημιουργίες μου, να τις αγοράσει και να βοηθήσει, έτσι, τον σκοπό μας, που είναι η ανακούφιση άπορων οικογενειών».

Να σημειώσουμε εδώ, ότι απαιτήθηκε ένας χρόνος  για τη δημιουργία αυτών των καταπληκτικών έργων τέχνης και γι’ αυτό αξίζει, λοιπόν, όχι μόνο να επισκεφθούμε τον Σύλλογο Κωνσταντινουπολιτών και να θαυμάσουμε από κοντά τα αριστουργήματα που ακολουθούν στις φωτογραφίες, αλλά και να τα προμηθευτούμε, είτε ως δώρα προς αγαπημένα μας πρόσωπα, είτε για προσωπική μας χρήση.

Για περισσότερες πληροφορίες, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει με τον Σύλλογο, καθημερινά από 18:00 έως 21:00, στ τηλέφωνο 210-9517072, ή στο e-mail: cpolitan@otenet.gr

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ Reviewed by on . ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ Χριστουγεννιάτικη Αγορά ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΜΙΑ πραγματικά αξιέπαινη πρωτοβουλία για την ανακούφιση απόρων οικογενειών, αν ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ Χριστουγεννιάτικη Αγορά ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΜΙΑ πραγματικά αξιέπαινη πρωτοβουλία για την ανακούφιση απόρων οικογενειών, αν Rating: 0
scroll to top